Du får nå kr 1000,- i rabatt pr døgn på dag to og tre fram til 23.juni!

Tretopphyttene våre er ekte, unike, rustikke, bærekraftige og bygget 8-10 meter oppe i levende trær. Noen har sovehems med himmelvinduer. Hyttene ligger spredt i skogen med enkel adkomst og parkering ved hytta. De er utstyrt med alt du trenger for en komfortabel opplevelsesovernatting; peisovn, fullt utstyrt kjøkken, toalett, dusj, luftig terrasse med fugleforinger og bålpanne. Lag egen mat, eller bestill av oss levert i hytta før ankomst; vilt eller vegetar, lokalt og hjemmebakt. 

Tretopphyttene passer perfekt for familien, kjærestepar, besteforeldre - med og uten barnebarn - venner på tur, eller kanskje ønsker du bare å oppleve skogens ro alene. Det er soveplass til inntil 8 personer i de største tretopphyttene hvis dere vil bo intimt. Er man mange på tur kan man bestille både Bjørkhytta og Granhytta.

Furuhytta

Brumunddal Ringsaker,

Himmelhytta

Klufttjernet Brumunddal,

Utsiktsredet

Danseråsvegen 181 2386 BRUMUNDDAL, Norge

Granhytta

Danseråsen Brumunddal,

Lerkhytta

Veldre Brumunddal,

Bjørkhytta

Danseråsen Brumunddal,

Klatrehytta

Helgøya Ringsaker,

Lavvoen

Danseråsen Brumunddal,

 

Tett på naturen

Ekorn, flaggspett, dompapp og mange andre småfugler underholder på terrassen, noen spiser faktisk fra hånda. Elg, rein, rådyr, rev og orrespill kan av og til ses. Kano med årer og vester er til fri bruk ved de små vannene, og det er mulighet til å bade.

Skogsveinettet er vidstrakt. 2 offroadsykler inkludert, flere kan leies. Natursti, bærplukking, klatring og fiske.

Sparker og truger er inkludert. Fra flere av hyttene kan du gå rett ut i preparerte skiløyper. God mulighet til å kjøre hundespann eller kanefart. Mellom høst og vinterferien ankommer du til varm hytte og tente kubbelys i lykter. Magisk ankomst!

 

Kjæledyr

Hund tillatt i alle Tretopphyttene, bortsett fra i Utsiktsredet.

 

Priser

Pris pr. hytte pr. døgn fra kr 1999.- til kr 5999.- avhengig av hytte, ukedag og årstid. Pris vises når du trykker på ønsket dato i bookingkalender. Har du mulighet til å booke midtukedag - utenom skoleferier - så får du rimeligst opphold. 

Skriv inn epostadressen din og motta nyhetsbrev og gode tilbud