NORGES FØRSTE TRETOPPHYTTER

Sju unike tretopphytter – naturopplevelse gjennom hele året i Ringsakerskogen!

 

Varmt velkommen til våre rustikke, sjarmerende og komfortable tretopphytter!

Her kan du nyte stillheten og nattemørket, 8 meter oppi trekronene. Vi var først ute i landet med å bygge  tretopphytter. I mai/juni 2022 åpner vi testperiode for nyskapningen Utsiktsrede. Utsiktsrede er så langt vi vet verdens første dreibare tretopphytte.

Tretopphyttene våre er utstyrt med alt du trenger for en komfortabel opplevelsesovernatting - midt i naturen. Hyttene er vinterisolerte med vedfyring, dusj, biodo, kjøkkenkrok med komfyr og kjøleskap og luftig veranda med bålpanne. Ved og fuglefrø er inkludert.
Alle de syv tretopphyttene har særegen arkitektur, er ulike og unike, noen har store takvinduer.
Opptil 8 sengeplasser inkludert utsiktshems som kan lukkes. Tretopphyttene ligger spredt i almenningsskogen, enkel adkomst og parkering like ved hytta.

Granhytta

Danseråsen Brumunddal,

Bjørkhytta

Danseråsen Brumunddal,

Utsiktsrede

Danseråsvegen 173 2386 BRUMUNDDAL, Norge

Klatrehytta

Helgøya Ringsaker,

Lerkhytta

Veldre Brumunddal,

Furuhytta

Brumunddal Ringsaker,

Himmelhytta

Klufttjernet Brumunddal,

Lavvoen

Danseråsen Brumunddal,

Stolpehytta

Veldre Brumunddal,

 

 

HELE ÅRET TETT PÅ NATUREN

Tretopphyttene har luftige verandaer. Kos deg i varmen fra bålpanna, og la deg underholde av fugler og dyr på foringsplassene. Opplev ekorn, hakkespetter og småfugl på armlengdes avstand. De kan spise fra hånda di! Fra tre av Tretopphyttene kan du oppleve orreleik.

 

Kanoer er tilgjengelig for fri bruk ved de små vannene under hyttene. 

Skogsveinettet er vidstrakt og godt egnet for gå og sykkelturer. Offroadsykler kan leies. Natursti, bærplukking, klatring og fisking/isfiske finnes også i nærområdet. 

Vi tilbyr frokost og middag basert på lokale råvarer levert til hytta.

 

SNØSIKKERT MED TIDLIG VINTER.

Fra flere av hyttene kan du spenne på deg skia og gå rett ut i preparerte løyper. Sparker og truger er tilgjengelig til fri bruk. Har du hatt en drøm om å kjøre eget hundespann er dette en fin anledning. Kanefart kan vi ogå tilby.

Fra høstferien til vinterferien fyrer vi opp ihytta og tenner lykter ute og inne før ankomst. Det er veldig stemningsfullt og føles magisk! 

 

KJÆLEDYR

Det er tillatt med hund i de alle Tretopphyttene, bortsett fra i Utsiktsrede.

 

BÆREKRAFT

Tretopphyttene låner trærne av naturen. Vi bruker lokale produsenter og samarbeidspartnere, gjenbruker materialer og andre produkter så langt det er mulig.

 

PRISER

Fra kr. 1499,- til kr 5999,- hytte/døgn. 

 

I'm an image

  Registrer deg for nyhetsbrev