Opplevelser

 

 

 Hundekjøring med folkekjære, sosiale, godlynte huskyer. Hundekjørerne Anne og Trond tilpasser opplevelsen til deg og de du reiser sammen med. En spennende og morsom naturopplevelse og et minne for livet! Høst, vinter og vår!

Les mer her

 

Alt vi leverer er i størst mulig grad basert på vilt fra skogen og lokale varer. Vi baker brød, rundstykker og knekkebrød selv. Egg, eplejuice og speltmel leveres fra lokale bønder på Nes/Helgøya. 

Les mer her

 

Naturopplevelsene ved Tretopphyttene er nære og intense. Bålkos og grilling, åtte meter oppi trærne, med en nydelig utsikt over villmarksnatur.

Les mer her

 

Tretopphyttene er bygd i allmenningsskogene med et vidstrakt skogsveinett med lite biltrafikk – godt egnet for sykkelturer. 

Les mer her

 
 

Kanefart er utrolig stemningsfullt med fakler og bjeller i skumringstimen, eller når mørket har senket seg over skogen. 

Les mer her

 

Langs skogsveien på toppen av Danseråsen har vi innredet en lavvo med overnattingsplass til inntil åtte personer på senger og feltsenger.

Les mer her

 

Tretopphyttene ligger i områder med tidlig og stabil skisesong, bortsett fra Klatrehytta som ligger ved Mjøsa.

Les mer her

 

Ved Tretopphyttene, bortsett fra Klatrehytta, er det gammeldags vinterføre med ypperlig sparkforhold store deler av vinteren. 

Les mer her

 
 

Vi har 4 par truger for fri bruk for våre Tretopphyttegjester, bortsett fra i Klatrehytta. Trugene henger på hyttevegg, rekkverk eller i utebod. 

Les mer her

 

Tretopphyttene samarbeider med Helgøya klatrepark. Norges vakreste og Innlandets største! Den består av 9 løyper,13 ziplines - alt i alt 142 klatreelementer

Les mer her

 

Vi har laget en liten natursti som starter bak Lavvoen vår på Danseråsen. Den er egnet for barnefamilier og kan brukes vår, sommer og høst. 

Les mer her

 

I de små vannene ved Lerkhytta og Himmelhytta kan du som gjest fritt prøve fiskelykken. 

Les mer her

 
 

Det er små vann, oppdemt eller naturlig, ved alle Tretopphyttene, unntatt ved Furu og Klatrehytta. 

Les mer her

 

Det er små vann, naturlige eller oppdemt ved alle Tretopphyttene unntatt ved Furuhytta og Klatrehytta. Disse små vannene egner seg best til lek med kano.

Les mer her

 

Tretopphyttene ligger i almenningsskogen. Det er fritt fram for alle å plukke bær. 

Les mer her