Granhytta er bygget i ytterkant av en granskog. Hytta har ett takvindu og har en luftig veranda med flott utsikt over orremyr, et lite tjern og bølgende åser på Danseråsen i Veldre Allmenning. Den ligger ca. 300m fra Bjørkhytta. 

 

Fasiliteter

7 Personer
Hund tillatt
Handicap vennlig
Dusj
Kano
Sparker
Truger
3 Dobbeltsenger
1 Enkeltseng
Biodo+utedo
Parkering 0 m
Natursti
Strøm
Skiløyper
Bålpanne
Ovnspeis
Kjøleskap med fryseboks
Komfyr

Informasjon

Granhytta er den eneste av Tretopphyttene som er universelt utformet. Den har et større bad, og adkomsten er en 40 meter lang trebro mellom grantrærne som strekker seg fra parkering og ut til hytta i skogkanten. Hytta passer også for småbarnsfamilier, de som har problemer med trapper og de som sliter litt med høydeskrekk.

Granhytta har sovealkove med vindu med seng til to personer. På utsiktshemsen er det to doble madrasser - en på hver side av trappa, med nydelig utsikt. Det er opptil sju sengeplasser.

Er man mange i reisefølget anbefales å leie både Bjørk og Granhytta, eventuelt en/begge av hyttene og Lavvoen, som ligger et par minutters gange unna.  

På verandaen kan du nyte bålkos og underholdes av fugler og ekorn. Orreleiken på myra foran hytta kan oppleves fra mars til langt uti mai. Av og til spiller orrene også på høst og vinter. Kano og fire vester disponeres fritt.

Velpreparerte skiløypene er kun 100 meter fra hytta, og oppmøteplass for både kanefart og hundekjøring på vinteren er ved Lavvoen vår med kort gangavstand. 

Innsjekk fra kl 16. Utsjekk innen kl 14.

Beliggenhet

Adressen er Danseråsvegen 474.

Granhytta ligger på Danseråsen. Parkering ved utebod hvor trebroa strekker seg mellom trærne og opp til hytta. Adkomsten fungerer godt for barnevogn og rullestol.

Pris

Granhytta koster fra kr 1799,- på hverdager senhøstes, til kr 4499,- Prisen er pr hytte/døgn, uavhengig av antall personer. Priser vises når du trykker på dato i kalender.

Granhytta

Danseråsen, Brumunddal