Granhytta er bygget med 40 meter rampe mellom trærne fra parkeringsplassen. Takvindu på loft og veranda med luftig utsikt over det lille vannet nedenfor hytta, furumyr og bølgende åser. Skiløyper rett utenfor. Ligger ca. 300m fra Bjørkhytta. 

 

Fasiliteter

7 Personer
Hund tillatt
Handicap vennlig
Dusj
Kano
Sparker
Truger
3 Dobbeltsenger
1 Enkeltseng
Biodo+utedo
Parkering 0 m
Natursti
Strøm
Skiløyper
Bålpanne
Ovnspeis
Kjøleskap med fryseboks
Komfyr

Informasjon

Granhytta er den eneste av tretoppshyttene som er universelt utformet. S tørrbad, og adkomst er ikke trapp, men en 40 meter lang trebro mellom grantrærne fra parkeringsplassen til hytta i skogkanten. Passer også for småbarnsfamilier, de som har problemer med trapper. 

Granhytta har sovealkove med vinduer og seng for to personer. På hemsen er det to dobbeltsenger - en på hver side av trappen, med fin utsikt. Det er opptil syv sengeplasser.

Er det mange i reisefølget anbefales det å leie både Bjørk og Granhytta, ev den ene/begge hyttene og Lavvoen, noen minutters gange unna.  

På verandaen kan du fyre opp en bålpanne og bli underholdt av fugler og ekorn. Orreleiken foran hytta kan oppleves fra mars til slutten av mai. Av og til leker reinen også høst og vinter. Kano og fire redningsvester fritt tilgjengelig.

De velpreparerte skiløypene ligger kun 100 meter fra hytta, og møteplassen for både kanefart og hundekjøring om vinteren 200 meter unna. 

Innsjekking fra 16.00. Utsjekking innen 14.00

Beliggenhet

Adressen er Danseråsvegen 474.

Granhytta ligger på Danseråsen. Parkering ved uteboden der trebrua strekker seg mellom trærne og opp til hytta. Adkomst fungerer bra for barnevogner og rullestoler.

Pris

Granhytta koster fra 1799 kr på hverdager sent i innhøstingen til 4499 kr. Prisen er per hytte/natt uavhengig av antall personer. Priser vises når du klikker på en dato i kalenderen.

Granhytta

Danseråsen, Brumunddal