Granhytta har ikke trapp, men 40 meter rampe mellom trærne fra parkeringsplassen. Sol fra morgen til kveld. Takvindu på loft og veranda med luftig utsikt over det lille vannet nedenfor hytta og bølgende åser. Skiløyper rett utenfor. Ligger ca. 300m fra Bjørkhytta. 

 

Fasiliteter

6 (7) Personer
Hund tillatt
Handicap vennlig
Dusj
Kano
Sparker
Truger
3 Doble senger
1 Sofabenk
Biodo+utedo
Parkering 0 m
Natursti
Strøm
Skiløyper
Bålpanne
Ovnspeis
Kjøleskap med fryseboks
Komfyr

Informasjon

Granhytta er universelt utformet. Større bad. Passer også for småbarnsfamilier og andre med utfordringer i trapper. 

Granhytta har sovealkove med vinduer og seng for to personer (120 x 200cm). På hemsen er det to madrasser (120x200), en på hver side av trappen, med plass til fire personer. Nydelig utsikt fra hemsen. I oppholdsrom er det mulig å sove en person på sofabenk. Det er plass til opptil sju personer, men da blir det trangt.

Er det mange i reisefølget anbefales det å leie både Bjørk og Granhytta, ev den ene/begge hyttene og Lavvoen, noen minutters gange unna.  

På verandaen kan du fyre opp en bålpanne og bli underholdt av fugler og ekorn. Orreleiken forran hytta kan oppleves på våren, og sjelden også høsten. Kano og fire redningsvester inkludert.

flotte skiløyper 100 meter fra hytta. Møteplassen for kanefart og hundekjøring om vinteren 200 meter unna. 

Innsjekking fra 16.00. Utsjekking innen 14.00

Beliggenhet

Danseråsvegen 474. Granhytta ligger 600 moh ved skogsveien hvor du parkerer i veikanten og går på 40 meter lang trygg og sikker rampe opp gjennom skgen til terassen på hytta. perfekt for barnefamilier og gjester med utfordringer med trapper.

 

Pris

Granhytta koster fra 2699,- Prisen er per hytte/natt uavhengig av antall personer. Priser vises når du klikker på en dato i kalender.

Granhytta

Danseråsen, Brumunddal