Tilvalg
 

Mat – vilt, lokalt & hemlaga

Alt vi leverer av mat er i størst mulig grad basert på elg fra skogen og lokale varer. Vi baker brød og knekkebrød selv, og lager hjemmelaga syltetøy både til frokost og middag. Egg, eplejuice og speltmel leveres fra lokale bønder på Nes/Helgøya. Vi har dessverre ikke kapasitet til å levere mat til Klatrehytta. 

Renhold

Sluttrengjøring kan bestilles og koster kr 499,- Oppvask er ikke inkludert. Du rydder, tar med dine eiendeler, sortere søppel og tar oppvask.

Renhold bestilles ved booking eller som etterbestilling ved å logge deg inn med din kode. Etterbestilling kan gjøres inntil fire dager før ankomst.

Alt du trenger for rengjøring er i hytta.

Tar dere renhold selv er det viktig at dere soper gulv, børster ut av senger og sofa og rengjør alle flater godt med såpe og vann. Hytta skal være ren og presentabel til neste gjester. Hvis hytta må vaskes etter dere uten at det er bestilt, eller vi må ta oppvasken, så etterfaktureres inntil dobbel pris avhengig av arbeidsmengde.

Sengetøy

Det er dyner og puter til maks antall personer i hytta. Sengetøy og håndkle kan leies til kr 149,- pr person om du ikke ønsker å ta med eget. Dette bestilles ved booking, eller som etterbestilling ved å logge deg inn med din kode. Etterbestilling kan gjøres inntil fire dager før ankomst. Sengetøyet legges frem i tøysekk i hytta. Ved avreise legges sengetøy og kluter i plastpose som ligger i tøysekk, eller legges på badegulv.