Bjørkhytta ligger på Danseråsen i Veldre Almenning med kort gåavstand til Tretopphytta Granhytta, kun 300m. Ankomsten til hytta er en kort tretrapp opp fra parkeringen som videre går over i ei trebru. Den passer derfor godt for barnefamilier og de som har vanskeligheter med å gå i trapper.

 

Fasiliteter

8 Personer
Hund tillatt
Dusj
Kano
Sparker
Truger
3 Dobbeltsenger
2 Enkeltsenger
Biodo+utedo
Parkering 0 m
Natursti
Strøm
Skiløyper
Bålpanne
Ovnspeis
Kjøleskap med fryseboks
Komfyr

Informasjon

Bjørkhytta har store skyvedører mot veranda som strekker seg rundt hele hytta, og har sol fra morgen til kveld. Er man mange i reisefølget anbefales det å leie både Bjørk og Granhytta, eventuelt en eller begge av hyttene og Lavvoen, som ligger 5 minutters gange unna.  

Sovehemsen har 150 cm brede senger på hver side av trappa. Her kan du ligge å se stjernehimmelen gjennom takvinduene. Hovedetasjen har også en sovealkove med vindu med plass til to. Det er opptil åtte sengeplasser.

Et lite oppdemt vann med tre små øyer ligger innunder hytta, og gjester disponerer kano og fire vester fritt.

På verandaen kan du nyte bålkos og underholdes av fugler og ekorn. Orreleiken på myra foran hytta kan oppleves fra mars til langt uti mai. Av og til spiller orrene også på høst og vinter.

Velpreparerte skiløyper er kun 100 meter fra hytta, og oppmøteplass for både kanefart og hundekjøring på vinteren er ved Lavvoen vår med kort gangavstand.

Innsjekk er fra kl 16. Utsjekk innen kl 14. 

Beliggenhet

Bjørkhytta ligger på Danseråsen hvor også Granhytta og Lavvoen ligger, bare noen hundre meter unna.

Parkering ved utebod rett ved veien, trapp og trebro fører opp til Bjørkhytta.

Pris

Bjørkhytta koster fra kr 2499,- på hverdag senhøstes, og til kr 4999,- Prisen er pr hytte/døgn, uavhengig av antall personer. Priser vises når du trykker på dato i kalender.

Bjørkhytta

Danseråsen , Brumunddal