Bjørkhytta ligger på Danseråsen med kort gåavstand til Tretopphytta Granhytta, kun 300 m. Skiløyper rett utenfor og kanovannet under hytta. Stor veranda med bålpanne. Ankomsten til hytta er en kort tretrapp opp fra parkeringen som videre går over i ei solid trebru. 

 

Fasiliteter

6 (8) Personer
Hund tillatt
Dusj
Kano
Sparker
Truger
3 Doble senger
2 Sofabenker
Biodo+utedo
Parkering 0 m
Natursti
Strøm
Skiløyper
Bålpanne
Ovnspeis
Kjøleskap med fryseboks
Komfyr

Informasjon

Bjørkhytta har store skyvedører mot veranda som strekker seg rundt hele hytta, og har sol fra morgen til kveld. Er man mange i reisefølget anbefales det å leie både Bjørk og Granhytta, eventuelt en eller begge av hyttene og Lavvoen, som ligger 5 minutters gange unna.  

Sovehemsen har 150 cm brede madrasser på hver side av trappa. Her kan du ligge å se stjernehimmelen gjennom takvinduene. Hovedetasjen har også en sovealkove med vindu med plass til to (120x200cm). Det er også mulig for to personer å sove på sofabenk. Opptil åtte sengeplasser i hytta, men da blir det trangt!

Et lite oppdemt vann med tre små øyer ligger innunder hytta, og gjester disponerer kano og fire vester fritt.

På verandaen kan du nyte bålkos og underholdes av fugler og ekorn. Av og til også orreleik.

Velpreparerte skiløyper 100 meter fra hytta, og oppmøteplass for kanefart og hundekjøring på vinteren er ved Lavvoen vår med kort gangavstand.

Innsjekk er fra kl 16. Utsjekk innen kl 14. 

Beliggenhet

Bjørkhytta ligger på Danseråsen hvor også Granhytta og Lavvoen ligger, bare noen hundre meter unna.

Parkering ved utebod rett ved hytta.

Pris

Bjørkhytta koster fra kr 2999,- Prisen er pr hytte/døgn, uavhengig av antall personer. Priser vises når du trykker på dato i kalender.

Bjørkhytta

Danseråsen , Brumunddal