Himmelhytta er nok den mest etterspurte av Tretopphyttene våre. Den er festet i furutrær og ligger usjenert på en liten øy mellom to små vann som heter Klufttjernet. Fra parkering og over tjernet går du på en 80m lang tresti bort til øya.

Fasiliteter

7 Personer
Hund tillatt
Dusj
Kano
Sparker
Truger
Fiske
3 Dobbeltsenger
1 Enkeltseng
Biodo+utedo
Parkering 80m
Strøm
Bålpanne
Ovnspeis
Kjøleskap med fryseboks
Komfyr

Informasjon

Himmelhytta var den første hytta vi bygget med takvinduer og med veranda rundt hele hytta. Utsikten er storslagen, og her er du helt for deg selv. Fugleforinger i verandarekkverket er hyppig besøkt av både fugler og ekorn, og i vannet rundt hytta har ørreten sin oppvisning. Av og til lander traner i vannkanten og spankulerer rundt med sin særegne trompetlyd. Kano med årer og vester ligger til fri bruk, og det er mulig å fiske fra kano.

På visningsloftet er det to doble madrasser på hver side av trappen. Her har du panoramautsikt over naturen og du kan legge deg ned og se på stjernehimmelen gjennom takvinduene. Det er totalt syv sengeplasser på hytta.

Skiløypene i Veldre Almenning er godt preparerte og varierte. Du kan kjøre eller stå på ski ca en kilometer på den snødekte skogsveien opp til Lavvoen og Tretophyttene Gran og Bjørk for å komme til de preparerte bakkene. 

Innsjekking fra kl. 15. Sjekk ut innen kl. 13.00.

Beliggenhet

Himmelhytta ligger på en liten øy mellom to vann. Fra parkeringsplassen og over dammen går du på en 80m lang tresti til øya.

Pris

Himmelhytta koster fra 2.499,- på hverdager sent på høsten, og til 4.999,- Prisen er per hytte/natt, uavhengig av antall personer. Priser vises når du klikker på en dato i kalenderen.

Himmelhytta

Klufttjernet, Brumunddal