Himmelhytta er festet i furutrær og ligger usjenert på en liten øy mellom to små vann, Klufttjernet. Fra parkering og over tjernet går du på en 80m lang tresti bort til øya.

Fasiliteter

6 (7) Personer
Hund tillatt
Dusj
Kano
Sparker
Truger
Fiske
3 Doble senger
1 Sofabenk
Biodo+utedo
Parkering 80m
Strøm
Bålpanne
Ovnspeis
Kjøleskap med fryseboks
Komfyr

Informasjon

Himmelhytta har takvinduer og veranda rundt hele hytta. Utsikten er storslagen, og her er du helt for deg selv. Fugleforinger i verandarekkverket er hyppig besøkt av både fugler og ekorn, og i vannet rundt hytta vaker ørreten. Av og til lander traner i vannkanten og spankulerer rundt med sin særegne trompetlyd. Kano med årer og vester ligger til fri bruk, og det er mulig å fiske fra kano.

På utsiktsloftet er det to doble senger. Her har du panoramautsikt over naturen og stjernehimmelen gjennom takvinduene. Det er totalt syv sengeplasser på hytta.

Skiløypene i Veldre Almenning er godt preparerte og varierte. Du kan kjøre eller gå på ski ca en kilometer til Lavvoen og Tretophyttene Gran og Bjørk for å komme til preparerte løyper. 

Innsjekking fra kl. 15. Sjekk ut innen kl. 13.00.

Beliggenhet

Himmelhytta ligger på en liten øy mellom to vann. Fra parkeringsplassen og over dammen går du på en 80 m lang tresti til øya.

Pris

Himmelhytta koster fra 2.999,- Prisen er per hytte/natt, uavhengig av antall personer. Priser vises når du klikker på en dato i kalenderen.

HIMMELHYTTA I KVELDSLYS

Himmelhytta

Klufttjernet, Brumunddal