Himmelhytta er nok den mest etterspurte av Tretopphyttene våre. Den er festet i furutrær og ligger usjenert på en liten øy mellom to små vann som heter Klufttjernet. Fra parkering og over tjernet går du på en 80m lang tresti bort til øya.

Fasiliteter

7 Personer
Hund tillatt
Dusj
Kano
Sparker
Truger
Fiske
3 Dobbeltsenger
1 Enkeltseng
Biodo+utedo
Parkering 80m
Strøm
Bålpanne
Ovnspeis
Kjøleskap med fryseboks
Komfyr

Informasjon

Himmelhytta var den første hytta vi bygget med takvinduer og med veranda rundt hele hytta. Utsikten er storslagen, og her er du helt for deg selv. Fugleforinger i verandarekkverket er hyppig besøkt av både fugler og ekorn, og i vannet rundt hytta har ørreten sin oppvisning. Av og til lander traner i vannkanten og spankulerer rundt med sin særegne trompetlyd. Kano med årer og vester ligger til fri bruk, og det er mulig å fiske fra kano.

På utsiktshemsen er det to doble madrasser på hver side av trappa. Her har du panoramautsikt over naturen og du kan du ligge å se på stjernehimmelen gjennom takvinduene. Det er totalt sju sengeplasser i hytta.

Skiløypene i Veldre Almenning er velpreparerte og varierende. Du kan kjøre eller gå en drøy kilometer på ski på den snødekte skogsveien opp til Lavvoen og Tretopphyttene Gran og Bjørk for å komme til de preparerte løypene. 

Innsjekk fra kl 15. Utsjekk innen kl 13.

Beliggenhet

Himmelhytta ligger på en liten øy mellom to vann. Fra parkeringen og over tjernet går du på en 80m lang tresti bort til øya.

Pris

Himmelhytta koster fra kr 2499,- på hverdager senhøstes, og til kr 4999,- Prisen er pr hytte/døgn, uavhengig av antall personer. Priser vises når du trykker på dato i kalender.

Himmelhytta

Klufttjernet, Brumunddal