Ønsker du en opplevelse med enklere overnatting enn tretopphytte så tilbyr vi en rustikk innredet lavvo med overnattingsplass til inntil 8 personer på benker og feltsenger. Bålpanne og vedovn. Lavvoen egner seg også hvis dere booker flere tretopphytter og trenger en større samlingsplass for inntil 16 personer. Lavvoen ligger ca. 150m fra Granhytta, 450m fra Bjørkhytta og ca. 1,5 km fra Himmelhytta. ca 2,5 km fra Utsiktsredet. Det er parkeringsplasser rett ved Lavvoen.

Fasiliteter

8 Personer
Hund tillatt
8 Enkeltsenger
Utedo
Parkering 0m
Natursti
Skiløyper
Bålpanne
Vedovn

Informasjon

Lavvoen har vedovn og bålplass med grillrister for matlaging og kaffekoking, samt liten kjøkkenbenk. Benker og kubber med saueskinn. Utedo er i skogen bak Lavvoen. Toalettpapir, tørkepapir, kaffekjele, kjeler, stekepanne, kubbelys, telys, engangskopper og tallerken, bestikk og diverse kjøkkenredskap, ved og opptenningsruller er inkludert i prisen.

Du må ta med egen sovepose, hodelykt og vann. Og vil du bestille mat hos oss så kan vi anbefale elghakk.

Natursti for barn starter bak Lavvoen. Offroadsykler kan også leies av oss. Pris kr 179.- inkl hjelm pr. døgn. Det er 15 mil med skogsveier med minimal trafikk i almenningsskogen. 

Pris for Lavvoen pr. døgn er kr. 1499,-  Leie av feltsenger med madrass koster kr. 99,- pr stk.

Lavvoen disponeres fra kl.16.30 ankomstdagen til kl.11 på avreisedagen. Oftest kan dere ankomme tidligere og reise senere, men dette må avtales.

 

Beliggenhet

Lavvoen vår ligger inntil skogsveien på Danseråsen – kun 100m fra Granhytta og 400m fra Bjørkhytta. 

Pris

Lavvoen koster kr 1499,- pr døgn uavhengig av hvor mange personer dere er.

Lavvoen

Danseråsen, Brumunddal