Langs skogsveien på toppen av Danseråsen har vi innredet en lavvo med overnattingsplass til inntil 8 personer på benker og feltsenger. Har noen leid flere tretopphytter og trenger en større samlingsplass, er lavvoen et godt alternativ. Her er det samlingsplass for opptil 15 personer. Lavvoen ligger ca. 150m fra Granhytta, 450m fra Bjørkhytta og ca. 1,5 km fra Himmelhytta. Det er en stor parkeringsplass rett utenfor Lavvoen.

Fasiliteter

8 Personer
Hund tillatt
Dusj
8 Enkeltsenger
Utedo
Parkering 0m
Natursti
Skiløyper
Bålpanne
Vedovn

Informasjon

Lavvoen har vedovn og bålplass med grillrister for matlaging og kaffekoking, samt liten kjøkkenbenk. Benker og kubber med saueskinn. Utedo er i skogen bak Lavvoen. Toalettpapir, tørkepapir, kaffekjele, kjeler, stekepanne, kubbelys, telys, engangskopper og tallerken, bestikk og diverse kjøkkenredskap, ved og opptenningsruller er inkludert i prisen.

Du må ta med egen sovepose, hodelykt og vann. Og vil du bestille mat hos oss så kan vi anbefale elghakk.

Natursti for barn starter bak Lavvoen. Offroadsykler kan også leies av oss. Pris kr 179.- inkl hjelm pr. døgn. Det er 15 mil med skogsveier med minimal trafikk i almenningsskogen. 

Pris for Lavvoen pr. døgn er mellom kr. 999,- til kr. 1499,-  Leie av feltsenger med madrass koster kr. 99,- pr stk.

Lavvoen disponeres fra kl. 16 ankomstdagen til kl. 11 på avreisedagen. Oftest kan dere ankomme tidligere og reise senere, men dette må avtales.

 

Beliggenhet

Lavvoen vår ligger på Danseråsen – kun noen hundre meter fra Tretopphyttene Gran og Bjørk. Det er en stor parkering rett utenfor.

Pris

Lavvoen koster fra kr 999,- på hverdager senhøstes, til kr 1499,- Prisen er pr hytte/døgn, uavhengig av antall personer. Priser vises når du trykker på dato i kalender.

Lavvoen

Danseråsen, Brumunddal