Lerkhytta ligger for seg selv i en klynge av lerketrær. Utsikten er milevid og luftig, med et lite skogsvann like foran hytta for lek i kano. Kano med fire vester disponeres fritt. På den lille verandaen kan du nyte bålkos og underholdes av fugler og ekorn. På bakkeplan finnes en stor gapahuk med bålplass, og romslig plass å leke på for barna.

Fasiliteter

8 Personer
Hund tillatt
Dusj
Kano
Sparker
Truger
3 Dobbeltsenger
2 Enkeltsenger
Biodo+utedo
Parkering 0 m
Strøm
Skiløyper
Bålpanne
Ovnspeis
Kjøleskap med fryseboks
Komfyr

Informasjon

Lerkhytta er mye lik på Granhytta. Den største forskjellen er at sovealkoven er byttet ut med et separat soverom, samt at det er trapp som svinger seg opp blant tærne og ikke trebro. Parkering er rett under hytta i enden av en stille skogsvei.

På hemsen er det dobbeltseng på hver side av trappa, og i hovedrom gjøres vinkelsofa lett om til soveplass for to. Lerkhytta er den eneste hytta med et separat soverom i hovedetasjen.

Lerkhytta er bygget i allmenningens mest elgrike område, og skiløypa går rett forbi, bare 50m unna hytta. Denne prepareres ikke like ofte som skiløypene på Danseråsen hvor Bjørk-, Granhytta og Lavvoen ligger.

Innsjekk fra kl 15. Utsjekk innen kl 13.

Beliggenhet

Adressen er Høgbrennvegen 61.

Lerkhytta ligger for seg selv i skogen. Parkering er rett under hytta, med adkomst til hytta via en trapp som svinger seg opp blant trærne. 

Pris

Lerkhytta koster fra kr 1799,- på hverdager senhøstes, til kr 4499,- Prisen er pr hytte/døgn, uavhengig av antall personer. Priser vises når du trykker på dato i kalender.

Lerkhytta

Veldre, Brumunddal