Utsiktsredet er verdens første roterbare tretopphytte for overnatting og turistbruk. Den er bygget i ei stor furu, har nyskapende design og funksjonalitet. Du kan rotere hytta 360 grader til ønsket sol og utsiktsretning. 

Fasiliteter

5 (6) Personer
Hund ikke tillatt
Dusj
Kano
Sparker
Truger
Lite padlevann
2 Doble senger
2 Enkeltsenger
Forbrenningsdo og utedo
Parkering 0-200m
Strøm
Skiløyper
Bålpanne
Ovnspeis
Gulvvarme
Kjøleskap med fryseboks
Komfyr

Informasjon

Utsiktsredet har strøm med varmekabler i gulv. Det er en kjøkkenkrok med stekeovn, kaffetrakter og kjøleskap.

Det er seks sengeplasser i hytta. Den ene dobbeltsengen er en "flytende seng" som kan fires opp og ned, med flott utsikt gjennom panoramavinduet til peisen, fuglebrettet og det lille vannet. Sofa og sofabord benyttes til å lage den andre dobbeltsengen. Den andre sofadelen kan benyttes som soveplass og den siste sengen er bygget oppunder taket og passer best for barn, eller smidige voksne.  

Interiøret er bygget med rustikke resirkulerte materialer og spennende løsninger i ulike høydenivåer. 

På den luftige takterrassen ca 10m over bakken, er det både grill, utepeis og spiseplass. To hengekøyer du kan henge opp på takterassen er inkludert. 

Fra hytta er det vidstrakt utsikt og oversikt over det lille vannet hvor du kan leke med kano, og om vinteren er skiløypa kun 50 meter fra hytta.

Hunder er dessverre ikke tillatt i denne hytta. 

Innsjekk fra kl 13. Utsjekk innen kl 11.

 

Beliggenhet

Utsiktsredet ligger på Danseråsen, 620 moh. Du kan parkere bak Tretopphyttenes servicehus 300 meter fra hytta, eller kjøre helt frem når veien tillater det. Det er også mulighet for å lade elbil utenfor servicehuset vårt.

Pris

Utsiktsredet koster fra kr. 2999,- Prisen er pr. hytte/natt, uavhengig av antall personer. Priser vises når du klikker på en dato i kalenderen.

Utsiktsredet

Danseråsvegen 181, 2386 BRUMUNDDAL Norge