Utsiktsredet åpnet for booking juni 22. Den har et nytt design og funksjonalitet ved at du som gjest enkelt kan dreie hytta 360 grader rund etter ønsket utsiktsretning. Ganske fantastisk mulighet som vi er veldig stolte av!!! Dette tror vi er verdens første dreibare tretopphytte!.Her kan du legge deg i solnedgangen og våkne i soloppgangen om du ønsker. Den er bygget i ei stor furu, har inntil 6 soveplasser, fugl og ekorforng rett utenfor vinduene, Ovnspeis, kjøkkenkrok, strøm, gulvvarme, eget bad med dusj, toalett og stor luftig møblert takterrasse - nesten 9 meter over skogbunnen. 

Fasiliteter

6 Personer
Hund ikke tillatt
Dusj
Kano
Sparker
Truger
2 Dobbeltsenger
2 Enkeltsenger
Forbrenningsdo og utedo
Parkering 0-200m
Strøm
Skiløyper
Bålpanne
Ovnspeis
Gulvvarme
Kjøleskap med fryseboks
Komfyr

Informasjon

Planleggingen av Utsiktsredet startet for over 5 år siden, men nå står den ferdig og har en prøveperiode i sommer. Vi er så takknemmelige over å ha kommet i mål med dette spennede og nyskapende prosjektet, som tilfører nok en dimensjon til naturopplevelser.

Den ene dobbeltsengen er en "sveveseng" som kan fires opp og ned, med flott utsikt til store vinduer, fugleforing og til ovnspeisen i hytta. 

Hytta er bygget med rustikke gjenbruksmaterialer i interiøret og spennende løsninger i ulike høydenivåer. 

På takterasse er det grill/utepeis og spiseplass. Det er mulig å henge opp to hengekøyer om man ønsker å sove på taket. Disse ligger i hytta. Terasserekkverket er også foringsplass for fugler og ekorn.

Fra hytta milevid utsikt og overblikk over det lille vannet hvor man kan leke seg med kano, og vinterstid går skiløypa bare 50m fra hytta.

Det er dessverre ikke tillatt med hund i denne hytta. Hytta er også godt egnet for alergikere.

 

Beliggenhet

Utsiktsredet ligger på Danseråsen, på en topp 620 moh, og ca. 200 m fra Tretopphyttenes servicehus. Du kan enten parkere på anvist plass bak servicehuset, eller du kan kjøre helt fram når føret tillater det. Følg veien opp til hytta. Det er mulig å lade elbil gratis ved servicehuset vårt.

Pris

Utsiktsredet koster fra kr 2499,- på hverdager på senhøsten, og til kr 4999,- Prisen er pr. hytte/døgn, uavhengig av antall personer. Priser vises når du trykker på dato i kalender.

Utsiktsredet

Danseråsvegen 181, 2386 BRUMUNDDAL Norge