Hvordan booke?

Veiledning for booking


Onlinebooking

Vi anbefaler alle å booke online. Trykk på den grønne logoen vår (TREETOPHUT) øverst til venstre. Scroll deg så til hovedkalender. Velg år og måned. Da vil kalender for alle tretopphyttene bli synlig under. Røde datoer betyr opptatt. Vil du booke ett døgn så dobbeltklikk på ankomstdato. Ønsker du flere døgn så klikk en gang på ankomstdato og en gang på dato før avreisedato. Du vil motta ordrebekreftelse og informasjonsskriv på mail kort tid etter betaling.

Hvis du ikke mottar bekreftelse og infoskriv på mail så ta kontakt med oss på frode@tretopphytter.no Enten har ikke bookingen din blitt fullført, eller det kan være feil i epostadressen du har oppgitt.

Det er dessverre ikke mulig å reservere hytte hos oss, kun booke.

Manuell booking på mail

Om du heller ønsker å booke via mail til oss, og motta faktura i etterkant, så er dette også mulig. Det har en kostnad på kr 399,-

Ved manuell booking trenger vi å vite ditt navn, adresse, mobilnr, hyttenavn og dato. Vil du bestille renhold, sengetøy, mat eller opplevelser så skriv dette også i mailen. Vi trenger da å vite antall personer som bestiller mat og sengetøy.