Furuhytta er forankret i 250 år gamle furutrær. Det er den mest intime Tretopphytta vår, og kanskje den koseligste og mest villmarkspregede. Den lille verandaen har rikt fugleliv og utsikt til skogsvillmark.

Fasiliteter

4 (6) Personer
Hund tillatt
Spark
2 Doble senger
2 Sofabenker
Utedo
Parkering 0-80m
Bålpanne
Ovnspeis
Kjøleskap med fryseboks
Komfyr

Informasjon

I motsetning til de andre Tretopphyttene har ikke Furuhytta strøm, innlagt vann eller biodo/dusj. Her må du vaske opp i balje, og lyskildene er kubbelys og telys. Den har en romslig kjøkkenbenk med det du trenger for matlaging. Komfyr og kjøleskap med frysedel er på gass.
Det er vedbod og utedo rett under hytta.

Verandaen har sittebenker innunder grove furugreiner. Her kan du sitte på skinnfeller og nyte varmen fra bålpanna, den flotte utsikten, stillheten og stjernehimmelen. Orreleiken på myra kan være intens fra mars til mai. Opptil 15 orrhaner kan innimellom leike på myra både høst og vintermorgener. 

Hemsen har plass til fire personer, med 120 cm brede madrasser på hver side av trappa. Luftig utsikt til åpent landskap og fugleforinger. I hovedetasjen er det to sofabenker på hver side av bordet, som også kan benyttes som soveplasser. Hytta passer perfekt for et par eller to. Man kan være opptil seks personer, men da blir det trangt.

Innsjekk fra kl 14. Utsjekk innen kl 12. 

Beliggenhet

Adressen er Blekavegen 556.

Furuhytta ligger lengst inn i villmarka.

På vinterstid kan du kjøre helt fram. Resten av året må du følge en sti fra parkeringen, ca. 80m.

Pris

Furuhytta koster fra kr 1999,- Prisen er pr hytte/døgn, uavhengig av antall personer. Priser vises når du trykker på dato i kalender.

Furuhytta

Brumunddal, Ringsaker