Utsiktshytta

Stolpehytta

Velkommen til skogens dype, stille ro i Stolpehytta på Danseråsen. Hytta er ingen tretopphytte, men er bygd på søyler, luftig over terrenget. Stolpehytta eies av Veldre Almenning, men leies ut gjennom Tretopphyttene AS.


Danserasen Final 12
Danserasen Final 12

Hytta er en hyllest til naturen som omgir den, der den løfter seg fra terrenget på seks søyler som gir luft og letthet, og som etterlater et minimalt avtrykk på natur og miljø. Den er bygd i kortreist massivtre med strenge krav til bærekraft. Derfor er også hytta selvforsynt med fornybar energi til alle tekniske fasiliteter som trengs for et komfortabelt opphold på naturens premisser.

Danserasen Final 11
Danserasen Final 11

Panoramautsikten er unik her, og det er den som har fått legge premissene. Både inne og ute og i all slags vær, er naturens og landskapets mektighet kjernen i opplevelsen; Rett syd ligger Mjøsas vannspeil med Minnesund og Skreifjella i horisonten, nærmere skimtes Neslandet mot Brumunddal, og i vestvendt retning er det Langsua Nasjonalpark med Synnfjellplatået som danner horisont. I kveldingen tegner Gjøvik by seg som en glitrende diamant under sørvesthimmelen der kveldssola leker seg med hele fargeskalaen på den høye himmelen.

Danserasen Final 15
Danserasen Final 15
Utsikt Soverom 21
Utsikt Soverom 21

Utleie

Hytta har kjøkken med gasskomfyr og kjøleskap. Stue med peis, sofa og spisebord. Bad med dusj og biodo. Hytta har to soverom med dobbeltsenger. Maks antall pr natt er 4 gjester. Unntaksvis, for barnefamilier på 5, kan sofaen oppe i stua benyttes i tillegg. Det er tillatt å ha med hund.

Utleie av hytta administreres av Tretopphyttene AS, og har de samme vilkår og betingelser rundt endring/avbestilling av opphold som tretopphyttene.

Ønsker du å leie hytta send e-post til frode@tretopphytter.no. Vi trenger å vite navn, adresse, mobilnr og hvilke dato(er) du vil leie.

Har du ellers spørsmål rundt leie så kontakt oss på tlf. 909 33 356 / 410 27 820

Utsiktshytta
Utsiktshytta
Spisestuekjokken
Spisestuekjokken