Akkurat denne hytta er ingen Tretopphytte, men er bygd på søyler, luftig over terrenget. Stolpehytta eies av Veldre Almenning, men leies ut gjennom Tretopphyttene AS. Velkommen til skogens dype, stille ro  i Stolpehytta på Danseråsen. Pris pr. døgn kommer fram når du trykker på en dato. Stolpehytta er en mer tradisjonell og større hytte, kan egne seg til lengre opphold. Ønsker du et tilbud på mer enn to dager i denne hytta så kan vi tilby vesentlig levere døgnpris. Ring, sms eller send mail for tilbud.

Fasiliteter

5 Personer
Hund tillatt
Dusj
2 Dobbeltsenger
1 Sofa
Biodo
Parkering 0-100m
Natursti
Strøm
Skiløyper
Bålpanne
Ovnspeis
Kjøleskap med frysedel
Komfyr

Informasjon

Hytta er en hyllest til naturen som omgir den, der den løfter seg fra terrenget på seks søyler som gir luft og letthet, og som etterlater et minimalt avtrykk på natur og miljø. Den er bygd i kortreist massivtre med strenge krav til bærekraft. Derfor er også hytta selvforsynt med fornybar energi til alle tekniske fasiliteter som trengs for et komfortabelt opphold på naturens premisser.

Panoramautsikten er unik her, og det er den som har fått legge premissene. Både inne og ute og i all slags vær, er naturens og landskapets mektighet kjernen i opplevelsen; Rett syd ligger Mjøsas vannspeil med Minnesund og Skreifjella i horisonten, nærmere skimtes Neslandet mot Brumunddal, og i vestvendt retning er det Langsua Nasjonalpark med Synnfjellplatået som danner horisont. I kveldingen tegner Gjøvik by seg som en glitrende diamant under sørvesthimmelen der kveldssola leker seg med hele fargeskalaen på den høye himmelen.

Beliggenhet

Stolpehytta ligger i Høgbrennvegen 182 på Kompåsen.

Bilveien går helt frem til hytta på sommerstid. På vinter anbefales det å parkere i bunn av den siste, bratte bakken. Ca. 80m å gå.

Praktisk informasjon

Hytta har kjøkken med gasskomfyr og kjøleskap. Stue med peis, sofa og spisebord. Bad med dusj og biodo. Hytta har to soverom med dobbeltsenger. Maks antall pr natt er fire gjester. Unntaksvis, for barnefamilier på fem, kan sofaen oppe i stua benyttes i tillegg. Det er tillatt med hund.

Utleie av hytta administreres av Tretopphyttene AS, og har de samme vilkår og betingelser rundt endring/avbestilling av opphold som Tretopphyttene.

Realiser drømmen om hytte
Veldre Almennings ambisjon er å bidra til at flere kan få realisert sin drøm om egen, bærekraftig hytte i skogen. Derfor er denne hytta den første av flere som er planlagt i området, og som legges ut for salg sommeren 2021.

For kontakt ang. interesse for kjøp: Terje Uggen i Veldre Almenning

E-post: [email protected] Tlf.: 957 69 276

Pris

Stolpehytta koster fra kr 2999,- på hverdager. Prisen er pr hytte/døgn, uavhengig av antall personer. Priser vises når du trykker på dato i kalender.

Stolpehytta

Høgbrennvegen 182, 2386 Brumunddal