Utsiktshytta

The View Hut at Danseråsen

Velkommen til skogens dype, stille ro i Utsiktshytta på Danseråsen. Hytta eies av Veldre Almenning, men leies ut gjennom Tretopphyttene AS.


Danserasen Final 12
Danserasen Final 12

Hytta er en hyllest til naturen som omgir den, der den løfter seg fra terrenget på seks søyler som gir luft og letthet, og som etterlater et minimalt avtrykk på natur og miljø. Den er bygd i kortreist massivtre med strenge krav til bærekraft. Derfor er også hytta selvforsynt med fornybar energi til alle tekniske fasiliteter som trengs for et komfortabelt opphold på naturens premisser.

Danserasen Final 11
Danserasen Final 11

Panoramautsikten er unik her, og det er den som har fått legge premissene. Både inne og ute og i all slags vær, er naturens og landskapets mektighet kjernen i opplevelsen; Rett syd ligger Mjøsas vannspeil med Minnesund og Skreifjella i horisonten, nærmere skimtes Neslandet mot Brumunddal, og i vestvendt retning er det Langsua Nasjonalpark med Synnfjellplatået som danner horisont. I kveldingen tegner Gjøvik by seg som en glitrende diamant under sørvesthimmelen der kveldssola leker seg med hele fargeskalaen på den høye himmelen.

Danserasen Final 15
Danserasen Final 15
Utsikt Soverom 21
Utsikt Soverom 21

Utleie

Utleie av hytta administreres av Tretopphyttene AS.

Ønsker du å leie hytta send e-post til frode@tretopphytter.no. Vi trenger å vite navn, adresse, mobilnr og hvilke dato(er) du vil leie.

Har du ellers spørsmål rundt leie så kontakt oss på tlf. 909 33 356 / 410 27 820

Utsiktshytta
Utsiktshytta
Spisestuekjokken
Spisestuekjokken