Lerkhytta ligger for seg selv i en klynge av lerketrær. Utsikten er milevid og luftig, med et lite skogsvann like foran hytta for lek i kano. Kano med fire vester fritt tilgjengelig. På den lille verandaen kan du fyre i bålpanna og bli underholdt av fugler og ekorn. På bakken under hytta er det en stor gapahuk med bålplass, og romslig plass for barna å leke på.

Fasiliteter

6 (8) Personer
Hund tillatt
Dusj
Kano
Sparker
Truger
3 doble senger
2 Sofabenker
Biodo+utedo
Parkering 0 m
Strøm
Skiløyper
Bålpanne
Ovnspeis
Kjøleskap med fryseboks
Komfyr

Informasjon

Lerkhytta har solid trapp som svinger opp mellom tærne Parkering rett nedenfor hytta i enden av rolig skogsvei.

På hemsen er det to madrasser (120x200cm) på hver side av trappen. I hovedrommet kan hjørnesofaen enkelt gjøres om til soveplass for to. Lerkhytta er eneste hytte med eget soverom i hovedetasjen. I dobbeltsenga på soverommet (120x200cm) er det plass til to personer. Det er opptil åtte soveplasser, men da blir det trangt!

Lerkhytta er bygget i allmenningens mest elgrike område, og skiløypa går rett forbi, kun 50m fra hytta. Denne prepareres ikke like ofte som skiløypene på Danseråsen hvor Bjørk-, Granhytta og Lavvoen ligger.

Innsjekking fra kl. 15. Sjekk ut innen kl. 13.00.

Beliggenhet

Adressen er Høgbrennvegen 61.

Lerkhytta ligger for seg selv i skogen. Parkering er rett nedenfor hytta, med adkomst til hytta via en trapp som slynger seg opp gjennom trærne. 

Pris

Lerkhytta koster fra 2699,- Prisen er per hytte/natt, uavhengig av antall personer. Priser vises når du klikker på en dato i kalenderen.

Lerkhytta

Veldre, Brumunddal