Vinter I Lerkhytta

Lerk

  • 3 dobbeltsenger
  • 2 ekstra senger
  • Biotoalett
  • Dusj
2022-02-15

Lerkhytta henger mellom lerktrærne i Veldre Almenning. Yrende ekorn og fugleliv på verandaen.


Til booking

Verandaen med sitteplasser, fugleforinger og bålpanne 8 meter over skogbunnen. Hytta er mye lik på Granhytta. Den største forskjellen er at sovealkoven er byttet ut med et separat soverom samt at det er trapp opp til hytta og ikke rampe som på Granhytta. Du kan parkerer rett under lerkhytta.

Lerkhytta har en kjøkkendel med gasskomfyr, oppvaskkum, kjøleskap samt det du trenger av kjeler, panne, dekketøy og engangs. På hemsen er det en liten dobbeltseng med milevid utsikt på hver side av trappa og i hovedrom gjøres vinkelsofa lett om til soveplass for to. Det er også et separat soverom med en liten dobbeltseng. Altså soveplass til maks 8 personer om dere ønsker å reise mange i følge, men da er det trangt.

Lerkehytta Vinternatt

Det myldrer av fugleliv på fuglebrett rundt vinduer og veranda. På bakkeplan finnes også en stor gapahuk med bålplass og sitteplass til mange.

Opplevelsen som kan passe alle generasjoner!

Gavekort til komfortabel opplevelsesovernatting i tretoppene, tett på naturen!

Bestill gavekort

Gasskomfyr, kjøleskap, biodo, dusjmulighet og vedovn med glassdør. Det er også en utedo på bakkeplan. Ved, gass, stearinlys, fyrstikker, do - og tørkerull og fuglemat er i hytta. Solcellepanel med med stort batteri gir leselys, lademuligheter for tlf, pc m.m.

Utsikten er milevid og luftig, med et skogsvann like foran hytta for bading og fiske etter ørret. Det myldrer av fugleliv på fuglebrett rundt vinduer og veranda. På bakkeplan finnes også en stor gapahuk med bålplass og sitteplass til mange.

Orrhanen buldrer fra bjørketoppene foran hytta, høst, vinter og vår. Lerkhytta er bygget i allmenningens mest elgerike område.

Skiløypene i Veldre Almenning er velpreparerte og varierende. Løypenettet går 100 meter fra hytta. Mange mil med merkede sykkelveier i området. Ski og sykkelkart ligger i hytta.