Vinter I Lerkhytta

Lerk

  • 3 dobbeltsenger
  • 2 ekstra senger
  • Biotoalett
  • Dusj
2020-12-07

Lerkhytta henger mellom lerktrærne i Veldre Almenning. Yrende ekorn og fugleliv på verandaen.


Verandaen ligger ca. 8 meter over skogbunnen. Hytta er mye lik på Granhytta både i størrelse og innredning. Den største forskjellen er at sovealkoven er byttet ut med et separat soverom med seng for to, samt det er trapp opp til hytta og ikke rampe. Du kan parkerer rett under hytta.

Lerkhytta har en kjøkkendel med gasskomfyr, oppvaskkum, kjøleskap samt det du trenger av kjeler, panne, dekketøy og engangs. På hemsen er det to dobbeltmadrasser med plass til fire, og i hovedrom gjøres vinkelsofa lett om til soveplass for to. Det er også et separat soverom med en liten dobbeltseng. Altså soveplass til maks 8 personer, men da er det trangt.

Lerkehytta Vinternatt

Det myldrer av fugleliv på fuglebrett rundt vinduer og veranda. På bakkeplan finnes også en stor gapahuk med bålplass og sitteplass til mange.

Årets julegave!

Komfortabel tretoppovernatting til alle årstider. Opplevelsesgaven som passer alle generasjoner.

Bestill gavekort

Gasskomfyr, kjøleskap, biodo, dusjmulighet og vedovn med glassdør. Det er også en utedo på bakkeplan. Ved, gass, stearinlys, fyrstikker, do - og tørkerull og fuglemat er i hytta. Solcellepanel med med stort batteri gir leselys, lademuligheter for tlf, pc m.m.

Utsikten er milevid og luftig, med et skogsvann like foran hytta for bading og fiske etter ørret. Det myldrer av fugleliv på fuglebrett rundt vinduer og veranda. På bakkeplan finnes også en stor gapahuk med bålplass og sitteplass til mange.

Orrhanen buldrer fra bjørketoppene foran hytta, høst, vinter og vår. Lerkhytta er bygget i allmenningens mest elgerike område.

Skiløypene i Veldre Almenning er velpreparerte og varierende. Løypenettet går 100 meter fra hytta. Mange mil med merkede sykkelveier i området. Ski og sykkelkart ligger i hytta.