Lavvoen

Lavvo
  • 8 ekstra senger
  • Outhouse
2019-01-24

​Ny solid lavvo innredes med villmarksdesign, satt opp i november 18. Nye bilder kommer etterhvert.


Ved en åpen plass langs veien over Danseråsen har vi innredet en stor  lavvo. Lavvoen egner seg godt til samlingsplass for grupper inntil ca 20 personer samt til døgnopphold med overnatting for inntil 8 personer. I november 2018 tok vi ned den gamle lavvoen og satt opp ny som har både ovn og bålplass med grillrister for matlaging og kaffekoking og vedovn samt en liten kjøkkenbenk. Stoler, halmballer og kubber dekket av reinskinn og sauefeller fungere som behagelige sitteplasser. Utedo finner du i skogen bak lavvoen. Toalett/tørkepapir, lykter, kaffe og vannkjele, kubbelys, engangskopper/tallerken/bestikk samt ved er inkludert i prisen for de som ønsker et opphold i lavvoen i flott skogsnatur med åpen utsikt.

Pris for å leie lavvo en kveld eller et døgn er kr 999.- på hverdager. kr 1299.- på fredager og kr 1499.- på lørdager. Dette inkluderer normal bruk av kubbelys samt tørr ved av gran eller furu. Hvis dere ønsker at vi skal tenne lykter og fyre opp stort bål i lavvoen før dere kommer koster dette kr 499.- ekstra. Vi kan sette inn opptil 6 feltsenger for overnatting. Pris pr. seng kr 99.- 

Lavvoen fungerer fint som samlingsplass for tretopphyttegjester og andre som vil leie denne til et arrangement. Utenfor lavvoen er oppmøtestedet for hundekjøring og sledeturer med hest. Lavvoen disponeres fra kl. 17 ankomstdagen til kl. 11 på avreisedagen. Når det ikke foregår hundekjøring/kanefart utenfor Lavvoen på avreisedagen kan du bruke lavvoen til kl. 15. 

Frode And Ann Mari Relaxing In The Tent