Lavvo

Lavvoen

  • 6-8 ekstra senger
  • Outhouse
2020-04-02

Ny villmarkslavvo. Rustikk innredet - velegnet for samling for inntil 20 personer og overnatting til inntil 8 personer.


Helgetur eller påskeferie ved skiløypene med Lavvoovernatting ?

Langs skogsveien på toppen av Danseråsen har vi innredet en stor lavvo. Lavvoen egner seg godt til døgnopphold med overnatting for inntil 6-8 personer eller for samlingsplass for grupper inntil 20 personer. Har dere leid flere tretopphytter og trenger en større samlingsplass er lavvoen absolutt et godt alternativ. Lavvoen ligger ca 150m fra Granhytta, 450m fra Bjørkhytta og ca 1,5 km fra Himmelhytta.

Lavvoen har både vedovn og bålplass med grillrister for matlaging og kaffekoking, samt en liten kjøkkenbenk. Stoler, halmballer og kubber dekket av reinskinn og sauefeller fungere som behagelige sitteplasser. Utedo finner du i skogen bak lavvoen. Toalett/tørkepapir, kaffekjele, stekehelle/stekepanne, kubbelys, engangskopper/tallerken/bestikk samt ved er inkludert i prisen for de som ønsker et opphold i lavvoen i flott skogsnatur med åpen utsikt.

Pris for å leie lavvo en kveld eller et døgn er kr 999.- på hverdager. kr 1299.- på fredager og kr 1499.- på lørdager. Dette inkluderer normal bruk av kubbelys samt tørr ved av gran eller furu. Hvis dere ønsker at vi skal tenne lykter og fyre opp stort bål i lavvoen før dere kommer koster dette kr 499.- ekstra. Vi kan sette inn opptil 6-8 feltsenger for overnatting. Pris pr. seng kr 99.-

Lavvoen er også oppmøtestedet for hundekjøring og sledeturer med hest. Ved leie disponeres lavvoen fra kl. 17 ankomstdagen til kl. 11 på avreisedagen. Når det ikke foregår hundekjøring/kanefart utenfor Lavvoen på avreisedagen kan du bruke lavvoen til kl. 15.

Lavvo Med Utebl
Frode And Ann Mari Relaxing In The Tent
Img 7678