Lavvoen

Lavvo
  • 8 ekstra senger
  • Outhouse
2018-11-28

​Ny lavvo innredes med villmarksdesign. Mulig å booke den fra 16.11.18. Nye bilder kommer etterhvert.


Ved en åpen plass langs veien over Danseråsen har vi innredet en stor  lavvo hvor det er sitteplass til inntil 20 personer og overnattingsplass på feltsenger til maks 6 personer. I oktober 2018 tok vi ned den gamle lavvoen og satt opp ny som har både ovn og bålplass med grillrister for matlaging og kaffekoking og vedovn samt en liten kjøkkenbenk. Stoler, halmballer og kubber dekket av reinskinn og sauefeller fungere som behagelige sitteplasser. Utedo finner du i skogen bak lavvoen. Toalett/tørkepapir, lykter, kaffe og vannkjele, kubbelys, engangskopper/tallerken/bestikk samt ved er inkludert i prisen for de som ønsker et opphold i lavvoen i flott skogsnatur med åpen utsikt.

Pris for leie av lavvo en kveld eller et døgn er fra kr 999.- Dette inkluderer normal bruk av kubbelys samt tørr ved av gran eller furu. Hvis dere ønsker at vi skal tenne lykter og fyre opp stort bål i lavvoen før dere kommer koster dette kr 499.- ekstra. Vi kan sette inn opptil 6 feltsenger for overnatting. Pris pr. seng kr 99.- 

Lavvoen fungerer fint som samlingsplass for tretopphyttegjester og andre som vil bruke denne til et arrangement. Utenfor lavvoen er oppmøtestedet for hundekjøring og sledeturer med hest. Du disponerer lavvoen fra kl. 17 ankomstdagen til kl. 11 på avreisedagen. Når det ikke er hundekjøring/kanefart på avreisedagen har du lavvoen til kl. 15. 

Frode And Ann Mari Relaxing In The Tent