Lavvo

Lavvoen

  • 6-8 ekstra senger
  • Outhouse
2020-10-30

Stor villmarkslavvo. Rustikk innredet - Passer til overnatting for inntil 8 personer evt. for samling av inntil 20 personer.Langs skogsveien på toppen av Danseråsen har vi innredet en stor lavvo. Lavvoen egner seg godt til døgnopphold med overnatting for inntil 8 personer eller for samlingsplass til f. eks bursdagsfeiring for inntil 20 personer. Har noen leid flere tretopphytter og trenger en større samlingsplass er lavvoen absolutt et godt alternativ. Lavvoen ligger ca 150m fra Granhytta, 450m fra Bjørkhytta og ca 1,5 km fra Himmelhytta.

Lavvoen har både vedovn og bålplass med grillrister for matlaging og kaffekoking, samt en liten kjøkkenbenk. Benker og kubber dekket av reinskinn og sauefeller fungerer som sitteplasser for inntil 20 personer. Utedo finner du i skogen bak lavvoen. Toalett/tørkepapir, kaffekjele, stekehelle/stekepanne, kubbelys, engangskopper/tallerken/bestikk samt ved er inkludert i prisen for de som ønsker et opphold i lavvoen i flott skogsnatur med åpen utsikt.

Aktiviterer for de som ønsker å leie Lavvoen er skogsturer og fra våren 2020 natursti som er gratis. Anbefaler også leie av våre nye offroadsykler. Pris kr 179.- inkl hjelm pr. opphold. Det er 15 mil med skogsveier med lite trafikk i almenningsskogene ved tretopphyttene. For de som ønsker å kombinere Lavvoopphold med kanotur er det ca 15 minutter til Næra som et populært padlevann. Mulig å leie kano av oss. pris kr 249.- pr. kano inkl. årer og vester.

Pris for å leie lavvo en kveld eller et døgn er kr 999.- på hverdager. kr 1299.- på fredager og kr 1499.- på lørdager. Dette inkluderer normal bruk av kubbelys samt tørr ved av gran eller furu. Hvis dere ønsker at vi skal tenne lykter og fyre opp stort bål i lavvoen før dere kommer koster dette kr 499.- ekstra. Vi kan sette inn opptil 8 feltsenger for overnatting. Pris pr. seng kr 99.-

Lavvoen er innimellom og helst på vinter oppmøtestedet for hundekjøring og sledeturer med hest. Ved leie disponeres lavvoen fra kl. 17 ankomstdagen til kl. 11 på avreisedagen. Når det ikke foregår hundekjøring/kanefart utenfor Lavvoen på avreisedagen kan du bruke lavvoen til kl. 15.

Lavvo Med Utebl
Frode And Ann Mari Relaxing In The Tent
Img 7678