Klatrehytta Total

Klatrehytta

  • 3 dobbeltsenger
  • 2 ekstra senger
  • Biotoalett
  • Dusj
2022-02-01

Klatrehytta! Storslått tretopphytte med takvinduer. Bygget sammen med og filmet av Animal Planet.


Til booking

Tretopphyttene har leid en flott skogstomt på Helgøya hvor vi har bygget tretopphytta Klatrehytta i samarbeid med Treehousemasters, Animal Planet og Helgøya Klatrepark.

TV-dokumentaren om byggingen av hytta er vist på Animal Planet i USA i august.

Hytta står i voksen furuskog med fantastisk utsikt utover Mjøsa og over til Skreifjella. Helgøya er en perle midt i Mjøsa med et storslagent kulturlandskap hvor skogbunnen dekkes av blåveis tidlig på våren. Her er det et mangfold av aktiviteter, med Helgøya Klatrepark som den nærmeste. Se hva annet koselig du kan oppleve i nærområdet på http://www.midtimjosa.no og http://www.seasonsofnorway.com

Klatrehytta Veranda

Opplevelsen som kan passe alle generasjoner!

Gavekort til komfortabel opplevelsesovernatting i tretoppene, tett på naturen!

Bestill gavekort

Klatrehytta er bygget på gode erfaringer fra Himmelhytta og Bjørkhytta, og har en trygg og solid trapp opp til hytta. Til forskjell fra våre andre hytter ligger den mye nærmere Mjøsa og i nye omgivelser, samt at det er strøm i hytta. En intim, vedfyrt og koselig tretopphytte med glassvinduer i taket over sengene. Hytta har et fult utstyrt kjøkken, et bad m/dusj og do, samt utedo på bakken. Det er plass til maks 8 personer i hytta. På hemsen er det to 150cm brede madrasser med plass til fire personer, og i sovealkova, som har en 120cm bred madrass, er det plass til to personer. Ellers kan det sove to personer på hjørnesofa.

Klatrehytta Sovealkove 1
Klatrehytta Sovealkove 1
Klatrehytta Hems
Klatrehytta Hems

8 meter over bakken, på en luftig veranda, godt plassert i rustikke stoler, kan dere kose dere og lage mat på grillen. Vi har lenge fôret fugler og ekorn som er blitt daglige gjester ved hytta. Rådyr er det også mye av i området. Her vil det bli nære naturopplevelser for både mennesker og dyr.

Klatrehytta ligger i Ringsaker, under 2 timers kjøretur fra Oslo. Hytta er plassert i ytterkant av Helgøya klatrepark som har åpent hver dag i skolens sommerferie, samt helger fra påske t.o.m 10.oktober. Parken kan åpne for grupper hele året. Som gjest i tretopphyttene får du 10% rabatt. Bestilling gjøres direkte med klatreparken www.helgoyaklatrepark.no

Klatrehytta ligger ved Mjøsa og har i motsetning til de andre tretopphyttene ikke så gode skiforhold. Hvis du ønsker å padle på Mjøsa så kan kano/kajakk leies gjennom Infoteket på Tingsnes. Det er mulighet å bestille kanefart og hundekjøring, men viktig å formidle at disse aktivitetene foregår ca 45min kjøretur unna - på Danseråsen i Veldre almenning.

Klatrehytta Kjokken
Klatrehytta Kjokken
Klatrehytta Ekorn
Klatrehytta Ekorn