Himmelhytta i måneskinn

Himmelhytta

  • 3 dobbeltsenger
  • 1 ekstra seng
  • Biotoalett
  • Dusj
2022-04-18

Himmelhytta er ei eksklusiv tretopphytte med panoramautsikt, samt glasstak over egen sovehems med utsikt til stjernehimmelen.


Til booking

Hytta er festet i furutrær på en liten kolle mellom to små vann i Veldre Almenning. Frokostverandaen mot sørøst er 9 meter over skogbunnen. Ettermiddagssol får dere på vestvendt veranda med bålplass - 6 meter opp i lufta.

Du kommer til Himmelhytta ved å gå ca. 70 meter fra parkering på tresti over tjernet og fram til solid trapp opp til hytta. Dette er stedet for å nyte stillhet, natur,- fugle - og dyreliv. Perfekt for å nyte nattestillhet og stjerneklar himmel - langt fra annen bebyggelse.

Opplevelsen som kan passe alle generasjoner!

Gavekort til komfortabel opplevelsesovernatting i tretoppene, tett på naturen!

Bestill gavekort

Hytta er 13m2, pluss hems. Hemsen har en dobbeltseng (120cm bred) på hver side av trappa. Hytta inneholder stue med kjøkkendel, samt koselig og lys sovealkove med dobbeltseng. Stor og luftig avlukket utsiktshems med glasstak over en dobbelt seng med dyner og puter på hver side av trappa. Man kan bo opptil 7 personer i hytta, men da må 1 person sove på sofa. Gasskomfyr, kjøleskap, dusjmulighet, biodo og utedo samt vedovn med glassdør. Hytta er fullt vinterisolert. Det er ved, gass, stearinlys og fuglemat i hytta.

Den koselige verandaen strekker seg rundt hele hytta. "Kubbestoler", stort bord og bålpanne for matlaging, varme og kos. Utsikten er storslagen over åpent landskap med to små tjern under hytta. Der vi har lagt ut kano med årer og vester til fri bruk for gjester.

Vi har laget fugleforinger i verandarekkverket, solsikkefrø ligger i hytta. Det myldrer av fugleliv rundt vinduer og veranda.

Skiløypene i Veldre Almenning er velpreparerte og varierende. Du kan bruke skiene på snødekt skogsvei en drøy kilometer bort til løypenettet. Ellers er det mange mil med merkede sykkelveier i området. Ski og sykkelkart ligger i hytta.