Granhytta Vinternatt

Gran

  • 3 dobbeltsenger
  • 1 ekstra seng
  • Biotoalett
  • Dusj
2022-02-01

Granhytta er bygget mellom grove, gamle grantrær 8 meter over bakken. Skiløyper og hundekjøring rett under hytta.


Til booking

Hytta har takvindu og veldig luftig utsikt over åpent landskap, et lite tjern, orremyr, skiløyper og bølgende åser på Danseråsen i Veldre Allmenning.

Granhytta er den av tretopphyttene som passer best for småbarnsfamilier og bevegelseshemmede. Det er spennende adkomst opp til hytta med en 40 meter lang trebro mellom grantrærne fra parkering ved skogsvei og innover i skogen ut til hytta.
Dette er stedet for å nyte stillhet, natur,- fugle - og dyreliv. Perfekt for å nyte nattestillhet og stjerneklar himmel langt fra annen bebyggelse.

Granhytta er ei 15m2 hytte. Her er en lukkbar sovealkove med plass til to personer. På utsiktshemsen med takvindu er det to doble madrasser - en på hver siden av trappa , med spennende utsikt og fugleforing rett foran vinduene. Totalt 7 sengeplasser, hvorav en person må ligge på sofabenk. Det er dyner og puter i hytta, men ta med eget trekk om du ikke ønsker å leie (kr 99,- pr sett). Det er gasskomfyr, kjøleskap, dusjmulighet, biodo samt vedovn med glassdør er i hytta. Det er også utedo på bakkeplan.

Img 0876

Opplevelsen som kan passe alle generasjoner!

Gavekort til komfortabel opplevelsesovernatting i tretoppene, tett på naturen!

Bestill gavekort

Hytta er fullt vinterisolert. Ved, gass, engangsbestikk,- dekketøy, stearinlys, fyrstikker, do - og tørkepapir samt fuglemat er i hytta. Brede dører, lave terskler og gjennomtenkte løsninger. Dette er tretopphytta passer best for småbarnsfamilier hvor man kan trille barnevogn helt oppi hytta. Det er enklere for små barneføtter å gå rampa isteden for trapp.

Stor koselig veranda med trebenker, hvor du kan sitte på reinskinn, lage mat og nyte varmen fra bålpanna. Storslagen utsikt over åpent landskap med et lite tjern ved hytta. Det er orremyr foran hytta der hanene spiller på vårmorgener - kan være aktive på leiken også høst og vintermorgener.

Det myldrer av fugleliv og ekorn på fugleforinger rundt vinduer og veranda. Våre gjester får oppleve ekorn, hakkespetter og småfugl på armlengdes avstand, og er du tålmodig så kan de spise fra hånda di!

Skiløypene i Veldre Almenning er velpreparerte og varierende, løypenettet går 100 meter fra hytta. Mange mil med merkede sykkelveier i området. Ski og sykkelkart ligger i hytta.

Løyper for kjøring med hundespann går bortom tretopphytta.