2 Dd0 Faeb 4 Efb 4 F86 B742 8 D1 A11 E41 D5 F

Furu

  • 2 dobbeltsenger
  • 2 ekstra senger
  • Outhouse
2022-01-31

Furuhytta er den mest intime tretopphytta vår. Den har en sjarmerende veranda med rikt fugleliv under grove furugreiner og utsikt til skogsvillmark


Til booking

8 meter over skogbunnen solid forankret til to grove 250 år gamle furutrær. Du kommer opp via solid trapp med rekkverk. På vinterstid kjører man helt til hytta. Sommerstid er det ca. 100 meter på sti fra parkeringa.

Hytta har en kjøkkendel med gasskomfyr, kjøleskap samt det du trenger av kjeler, panne, dekketøy og engangs. Koselig vedovn med glassdør. Du vasker opp i oppvaskbalje. Dyner, puter, ved, fyrstikker, stearinlys, dopapir og tørkepapir er i hytta.

F799864 C 38 C9 4 B24 B15 B 7 D6 C15 D9609 A

Opplevelsen som kan passe alle generasjoner!

Gavekort til komfortabel opplevelsesovernatting i tretoppene, tett på naturen!

Bestill gavekort

Det er to 120 cm brede senger på sovehems, med luftig utsikt til åpent landskap og fugleforinger. I hovedetasjen er det to sofabenker i sengebredde. Hytta passer perfekt for et par eller to, men man kan være opptil 6 personer hvis dere er veldig gode venner!

Det er vedbod og utedo rett under hytta. Verandaen har sittebenker innunder grove furugreiner. Du kan sitte på skinnfeller og nyte varmen fra bålpanna og utsikten over åpent landskap med gamle furutrær. Orreleiken på myra kan være intens fra mars til mai. Opptil 15 orrhaner kan være aktive på leiken også høst og vintermorgener.

Mange fugler og ekorn har gjennom flere år lært seg å finne mat på fuglebrettet! Furuhytta er vist i tv og media ved flere anledninger. Tretopphytta Furu er den minste og enkleste av tretopphyttene, men kanskje den som er nærmest til naturen og mest villmarkspreget. Den passer godt for de som liker det litt primitivt, uten rennende vann, strøm og biodo i hytta. Husk å ta med lommelykt og eget drikkevann. Vann til matlaging og renhold er i hytta, samt fuglefrø. Viktig for oss å understreke at man overtar hytta slik de forrige gjestene forlot den, da vi ikke er innom Furuhytta etter hvert besøk. Men hvis gjesten før dere har bestillt vask ved avreise kommer vi og vasker før din ankomst. Forlat hytta slik dere ønsker å møte den når dere kommer. På vinterstid er det viktig at det legges ved i ovnen før avreise og at det tennes noen utelykter til neste gjester.

Furuhyttas gjester har mulighet til å bestille kanefart og hundekjøring, men oppmøteplassen til disse aktivitetene ligger ca 20min kjøretur unna. Ønsker du å gå på ski i preparerte løyper så anbefales Ljøsheim som ligger ca 10 min unna i bil.

Dsc03194 Edit
Dsc03194 Edit