Pine Winter

Furu

  • 2 dobbeltsenger
  • 2 ekstra senger
  • Outhouse
2020-10-07

Furuhytta er den første Tretopphytta vi bygget, allerede i 2005. Forbedret og nybygd i 2012. Tretopphytta med mest villmarkspreg, fugleliv og sjarmerende veranda.


8 meter over skogbunnen solid forankret til to grove 250 år gamle furutrær. Du kommer opp via solid trapp med rekkverk. På vinterstid kjører man helt til hytta. På sommer går man 150 meter fra parkering.

Hytta har en kjøkkendel med gasskomfyr, kjøleskap samt det du trenger av kjeler, panne, dekketøy og engangs. Koselig vedovn med glassdør. Du vasker opp i en oppvaskbalje. Dyner, puter, ved, fyrstikker, stearinlys, dopapir og tørkepapir er i hytta.

Tretopphytter Tretopphytta 118 2

Komfortabel tretoppovernatting til alle årstider

Opplevelsesgaven som passer alle generasjoner.

Bestill gavekort

Det er to 120 cm brede madrasser på hems, med luftig utsikt til åpent landskap og fugleforinger. I 1.etg. er det to enkle sofabenker hvor man også kan sove på. Hytta passer perfekt for et par eller to, men man kan være opptil 6 personer. Da er det trangt!

Det er vedbod og utedo på bakken rett under hytta. Verandaen har benker innunder grove hengende furugreiner. Du kan sitte på skinn og nyte varmen fra bålpanna og utsikten over åpent landskap med gamle furutrær. Orreleiken på myra kan være intens fra mars til mai. Opptil 15 orrhaner kan være aktive på leiken høst og vintermorgener.

Mange fugler og ekorn har gjennom flere år lært seg å finne mat på fuglebrettet! Furuhytta i orginalversjon er vist i tv og media ved flere anledninger. Tretopphytta Furu er den minste og enkleste av tretopphyttene, men kanskje den som er nærmest til naturen. Den passer godt for de som liker det litt primitivt, uten rennende vann, strøm og biodo i hytta. Husk å ta med lommelykt og eget drikkevann. Vann til matlaging og renhold er i hytta, samt fuglefrø. Viktig for oss å understreke at man overtar hytta slik de forrige gjestene forlot den, da vi ikke er innom Furuhytta etter hvert besøk. Derfor forlat hytta slik dere ønsker å møte den når dere kommer. På vinterstid er det viktig at det legges ved i ovnen før avreise og at det tennes noen utelykter til neste gjester.

Furuhyttas gjester har mulighet til å bestille kanefart og hundekjøring, men viktig å formidle at oppmøteplassen til disse aktivitetene er på Danseråsen som ligger ca 20min kjøretur unna. Ønsker du å gå på ski i preparerte løyper så anbefales Ljøsheim som ligger ca 10 min unna i bil.