De andre Tretopphyttene er bygget i almenningsskogen ca 600 moh. Klatrehytta er bygget på Helgøya i en furuskog med fantastisk utsikt over Mjøsa og Skreifjella. Her er skisesongen vesentlig kortere, men våren kommer tidlig med tepper av blåveis. Bygget i samarbeid med Treehouse masters og Helgøya Klatrepark. Bygginga ble filmet til en 45 minutters dokumentar vist på Animal Planet. 

Fasiliteter

6 (8) Personer
Hund tillatt
Dusj
3 Doble senger
2 Sofabenker
Biodo+utedo
Parkering 100m
Klatrepark
Natursti
Strøm
Bålpanne
Ovnspeis
Kjøleskap med fryseboks
Komfyr

Informasjon

Hytta har innlagt strøm med komfyr, kjøleskap og kaffetrakter. 

Sovehemsen har 150 cm bred seng på hver side av trappa. Stjernehimmelen kan ses gjennom de store takvinduene. Hovedetasjen har også en sovealkove (120x200cm) med vindu og takvindu, med plass til to. De to siste soveplassen er på sofa. Det kan overnatte opptil åtte personer - men da blir det fullt.

Klatrehytta ligger like utenfor Helgøya Klatrepark. Som gjest i Tretopphyttene får du 10% rabatt i parken. Ønsker du å padle på Mjøsa kan kano/kajakk leies gjennom Infoteket på Tingnes. De har også har sykkel og el-sykkelutleie.

Hundekjøring og kanefart har oppmøteplass ved Lavvoen vår på Danseråsen i Veldre almenning, ca. 45 min kjøretur unna.

Vi har dessverre ikke kapasitet til å levere mat til Klatrehytta.

Innsjekk fra kl 17. Utsjekk innen kl 15.

Beliggenhet

Adressen er Helgøyavegen 1043, 2350 Nes på Hedmarken.

Klatrehytta ligger ved Helgøya Klatrepark. Følg sti fra parkering, ca 100 m, opp til hytta.

Pris

Klatrehytta koster fra kr 2999,- Prisen er pr hytte/døgn, uavhengig av antall personer. Priser vises når du trykker på dato i kalender.

Klatrehytta

Helgøya, Ringsaker