Img 0001

Mattilbud - Vilt & lokalt

Mat bestilles på mail til: Frode@tretopphytter.no. Maten settes i hytta før ankomst, og middagen varmer dere enkelt opp selv. Du må bestille minimum to porsjoner av en rett.


Hjemmelaget og lokalt

Alt vi leverer er i størst mulig grad basert på vilt fra skogen og lokale varer. Vi baker brød og knekkebrød selv. Egg, eplejuice og speltmel leveres fra lokale bønder på Nes/Helgøya. Høstens tyttebær er i hus, så det blir rørt tyttebærsyltetøy til middagsrettene så lenge beholdningen rekker.

Rustikke grønnsaker som serveres med elgskav og elgkarbonader inneholder; gulrot, kålrot, sellerirot og pastinakk.

Bare å ta kontakt med oss hvis allergier. Vi kan levere gluten- og laktosefri elgskav og elghakk, og glutenfritt flatbrød.

Frokost

Pris kr. 179,- per person. Frokosten består av hjemmelaga brød og knekkebrød, syltetøy, skinke og spekekjøtt, egg, hvitost, brunost, smør og litt forskjellige grønnsaker. Vi sender med kaffepulver og lokalprodusert eplejuice fra Braastad.

Allergener: Soyalecitin, egg, hvete, spelt, havregryn, melk, sesamfrø, rug og havre.

Elghakk

Pris kr. 229,- pr person. En gryterett med kvernet elgkjøtt, poteter, gulrøtter, sellerirot, løk - smaksatt med laurbær og timian. Serveres med flatbrød og tyttebærsyltetøy.

Allergener Elghakk: Melk, soyalecitin, selleri. Kan inneholde spor av gluten.

Allergener i flatbrød: Rug, hvete, havre.

Elgkarbonader

Pris kr. 249,- per person. Saftige elgkarbonader med grov potetmos, rustikke rotgrønnsaker, stekt løk, flatbrød og tyttebærsyltetøy.

Allergener elgkarbonader: Melk, soyalecitin, sennep.

Allergener flatbrød: Hvete, rug, havre.

Elgskav

Pris kr. 299,- per person. En elggryte med sopp, løk og einebær, servert med potetmos og rustikke rotgrønnsaker. Serveres med tyttebærsyltetøy og flatbrød.

Allergener i elgskav: Melk, soyalecitin.

Allergener i flatbrød: Hvete, rug, havre.

Vegetarlasagne

Pris kr. 279,- per person. Vegetarlasagne serveres med salat og hvitløksbrød. Ingredienser i lasagnen: løk, hvitløk, squash, stangselleri, paprika, gulrøtter, persillerot, hodekål, hermetiske tomater, bladpersille, sitron, gulost, og pastaplater og hvit saus.

Allergener: hvete, egg, selleri, soyalecitin, melk, kan inneholde spor av sesam.