Img 7565

Kanefart med fakler og dombjeller vinterstid, og vogn med hjul sommerstid

Kanefart med store og sterke fjordinger - slede på vinterstid og vogn på hjul på sommeren


Kanefart er utrolig stemningsfullt med fakler og bjeller i skumringstimen, eller når mørket har senket seg over skogen. Turen går langs stille skogsveier hvor det sjelden kommer biler. Erfaren kusk og rolige fjordinger sørger for en harmonisk opplevelse i skogsnaturen. Det er skinnfeller og tepper i sleden/vogna, og det serveres drikke underveis som er inkludert i prisen. Turen tar en times tid.

Opplevelsen begynner oftest ved Lavvoen vår på Danseråsen. Det er ca. 2-8 minutters gange fra tretopphyttene Gran, Bjørk og ca. 20 min å gå fra Himmel - raskere og morsommere hvis du benytter sparkstøttingene som står ved hyttene. Vår andre oppmøteplass er ved vannet ved servicehuset vårt som ligger nærmere Lerkhytta. For dere som bor i Gran eller Bjørkhytta kan det avtales at kusken henter dere med hest og slede ved hytta. Gjester i Lerkhytta og Furuhytta bør kjøre til Lavvoen eller servicehuset. 2-5 minutter fra Lerkhytta, og ca. 30 minutter fra Furuhytta. Den største sleden tar inntil 8 personer, og turen gjennomføres kun sammen med ditt reisefølge.

Fremgangsmåte for bestilling:

Send mail til: frode@tretopphytter.no

Skriv navn og mobilnummer, hvilken tretopphytte du skal bo i, dato og ønsket klokkeslett for turen. Vi må også vite antall voksne og barn, og alder på barna (4-12 år). Bor du i Gran eller Bjørk, og ønsker å bli hentet utenfor hytta, så skriv det.

Velkommen til en trivelig og magisk skogsopplevelse!

Img 7702