Img 7565

Kanefart

Kanefart med store og sterke fjordinger - slede på vinter, eller hest og vogn på sommeren


Tur med hest og slede/vogn på stille skogsveier med minimal trafikk. Erfarne kusker og rolige fjordinger sørger for en harmonisk opplevelse i skogsnaturen. Kanskje mest stemningsfullt med kanefart med bjeller og fakkellys etter at mørket har senket seg. Det er skinnfeller og tepper i sleden/vogna, og det serveres varm drikke underveis som er inkludert i prisen.

Opplevelsen begynner oftest ved lavvoen vår på Danseråsen, 1-7 minutters gange fra tretopphyttene Gran, Bjørk og Himmel. Enda raskere med sparkstøtter som står ved hyttene. Gjester i Lerkhytta og Furuhytta bør kjøre til Lavvoen. 5 minutter fra Lerkhytta og 30 minutter fra Furuhytta. Fra Klatrehytta går turene fra tømmerkoiene i klatreparken - ca 100 meter å gå fra tretopphytta. 

Det kan også avtales at guiden henter dere med hest og slede ved hytta. Dette gjelder dere som er gjest i tretopphyttene Gran eller Bjørkhytta på Danseråsen. Turen går på stille skogsveier i allmenningsskogen og varer ca. en timers tid.  Dere er så mange dere vil i reisefølget.

Hvis dere ønsker å booke en hesteopplevelse så send oss en mail på frode@tretopphytter.no Skriv hvilke dato dere ønsker, klokkeslett, hvilke hytte dere skal til og antall barn og voksne. 

Img 7702