Img 7565

Kanefart med fakler og dombjeller i vinterskogen.

Kanefart med store og sterke fjordinger - slede på vinterstid og vogn på hjul på sommeren


Kanefart er utrolig stemningsfullt med fakler og bjeller i skumringstimen, eller når mørket har senket seg over skogen. Turen går langs stille skogsveier hvor det sjelden kommer biler. Erfaren kusk og rolige fjordinger sørger for en harmonisk opplevelse i skogsnaturen. Det er skinnfeller og tepper i sleden/vogna, og det serveres drikke underveis som er inkludert i prisen. Turen tar en times tid.

Opplevelsen begynner oftest ved Lavvoen vår på Danseråsen. Det er ca. 2-15 minutters gange fra tretopphyttene Gran, Bjørk og Himmel, eller raskere og morsommere hvis du benytter sparkstøttingene som står ved hyttene. Vår andre oppmøteplass er ved vannet ved servicehuset vårt som ligger nærmere Lerkhytta. For dere som bor i Gran eller Bjørkhytta kan det avtales at kusken henter dere med hest og slede ved hytta. Gjester i Lerkhytta og Furuhytta bør kjøre til Lavvoen eller servicehuset. 2-5 minutter fra Lerkhytta, og ca. 30 minutter fra Furuhytta. Den største sleden tar inntil 8 personer, og turen gjennomføres kun sammen med ditt reisefølge.

Fremgangsmåte for bestilling:

Send mail til: frode@tretopphytter.no

Skriv navn og mobilnummer, hvilken tretopphytte du skal bo i, dato og ønsket klokkeslett for turen. Vi må også vite antall voksne og barn, og alder på barna (4-12 år). Bor du i Gran eller Bjørk, og ønsker å bli hentet utenfor hytta, så skriv det.

Velkommen til en trivelig og magisk skogsopplevelse!

Img 7702