Lerkehytta Vinternatt

Gavekort

Årets julegave? Mailgavekort sendes til og med julaften. Et gavekort vil garantert bli verdsatt av alle som ønsker å få oppleve et komfortabelt døgn tett på naturen i tretoppene.


Bestill gavekort


Alternativer

Gavekort med tretoppbilde og tekst tilsendt på epost fra oss umiddelbart etter bestilling. Du printer ut gavekortet selv. Du fyller inn navn til og fra etter at du har mottatt gavekortet på mail fra oss. Vi skriver på gavekortkode og gyldighetsdato. Pris kr. 39.-

Designgavekort med tosidig trykk, A5 størrelse. Du fyller selv inn navn til og fra etter å ha mottatt gavekortet i posten fra oss. Vi skriver på gavekortkode og gydighetsdato. Pris på gavekortet tilsendt i post kr 59.-

Gavekort med trykk på rustikk trefjøl. Du fyller selv inn navn til og fra etter at du har mottatt gavekortet i posten fra oss. Vi skriver inn gavekortkode og gyldighetsdato. Pris tilsendt i post kr 139.- (se bilder under). 

Ved bestilling trenger du ikke bestemme hvilke hytte gavekortet skal benyttes i. Dette kan være opp til gavemottaker. Priser er pr. hytte pr. døgn i 2017 og 2018: ca kr. 2000.-, 2500.-, 2700.-, 3000.-, 3500.-, 3700.-, 4000.-, 4500.-, 5000.- 

Furuhytta på hverdager er rimeligst. Himmelhytta, Bjørkhytta og Klatrehytta på lørdager er dyrest. Det er selvfølgelig også mulig å gi en selvvalgt sum f.eks kr 1000.-,  som da brukes som delbetaling av et tretopphytteopphold. Gavemottaker kan fritt legge til et beløp om man vil benytte annen hytte, annen prisperiode, eller utvide oppholdet. Vi sender gavekort senest dagen etter bestilling og i hvit anonym konvolutt så ingen skal kunne gjette innhold. Det tar normalt et par dagers postgang, men for å være sikker anbefaler vi å bestille minst en uke før du må ha gavekortet. Booking med gavekort må gjøres innen to år.

Bruk av gavekort

Når du skal bruke et gavekort sjekker du først ledige datoer. Når dere har funnet en ledig dato som passer i deres planer. Dere bestiller oppholdet på vanlig måte. I 2. steg vil dere få mulighet til å legge inn deres gavekort-kode. Trykk så på "Bruk gavekort". Da vil systemet automatisk legge inn deres registrerte rabatt. NB! Husk å bruke STORE bokstaver når du legger inn gavekortkoden! Har du fler enn ett gavekort du vil benytte så ta kontakt med oss på mail da vi må slå sammen gavekortene til ett gavekort.

Viktig for oss å fortelle at de som bestiller ei tretopphytte alltid disponerer hytta alene, og at gavekort ikke refunderes!