2 Dd0 Faeb 4 Efb 4 F86 B742 8 D1 A11 E41 D5 F

Pine Hut

  • 2 double beds
  • 2 extra beds
  • Outhouse
2021-10-26

The Pine Hut was the first treetop hut, built in 2005. It was renovated and improved in 2012.


8 meter over skogbunnen solid forankret til to grove 250 år gamle furutrær. Du kommer opp via solid trapp med rekkverk. På vinterstid kjører man helt til hytta. På sommer går man 150 meter fra parkering.

Hytta har en kjøkkendel med gasskomfyr, kjøleskap samt det du trenger av kjeler, panne, dekketøy og engangs. Koselig vedovn med glassdør. Du vasker opp i en oppvaskbalje. Dyner, puter, ved, fyrstikker, stearinlys, dopapir og tørkepapir er i hytta.

F799864 C 38 C9 4 B24 B15 B 7 D6 C15 D9609 A

Gavekort

Gi en uforglemmelig opplevelse til noen du er glad i

Bestill gavekort

Det er to 120 cm brede madrasser på hems, med luftig utsikt til åpent landskap og fugleforinger.  I 1.etg. er det to enkle sofabenker hvor man også kan sove på. Hytta passer perfekt for et par eller to, men man kan være opptil 6 personer. Da er det trangt!

Det er vedbod og utedo på bakken rett under hytta. Verandaen har benker innunder grove hengende furugreiner. Du kan sitte på skinn og nyte varmen fra bålpanna og utsikten over åpent landskap med gamle furutrær. Orreleiken på myra kan være intens fra mars til mai. Opptil 15 orrhaner kan være aktive på leiken høst og vintermorgener. 

Mange fugler og ekorn har gjennom flere år lært seg å finne mat på fuglebrettet! Furuhytta i orginalversjon er vist i tv og media ved flere anledninger.   Tretopphytta Furu er den minste og enkleste av tretopphyttene, men kanskje den som er nærmest til naturen. Den passer godt for de som liker det litt primitivt, uten rennende vann, strøm og biodo i hytta. Husk å ta med lommelykt og eget drikkevann. Vann til matlaging og renhold er i hytta. Fuglefrø finnes i hytta. Legg gjerne på litt fuglefrø når du kommer til hytta hvis der tomt på foringene. Da får du fort besøk av fugl og ekorn. 

Bruk minst mulig på avreisedagen, da får neste gjester mulighet til å fore når de kommer. Viktig for oss å understreke at man overtar hytta slik de forrige gjestene forlot den, da vi ikke er innom Furuhytta etter hvert besøk. Derfor forlat hytta slik dere ønsker å møte den når dere kommer.   Hunder er også velkommen i tretopphyttene.

Dsc03194 Edit
Dsc03194 Edit