Hvordan booke

Veiledning for booking


Hver hytte har en kalender. Datoer markert med tydelig ramme er ledige datoer. De ulike fargene på ramma angir pris. Når du ønsker å booke en eller flere datoer hos oss, gjør du det inne på siden for den hytten du ønsker. Om du har et gavekort som du ønsker å benytte så husk å skrive inn gavekortkoden/nr ditt. Trykk så på "Bruk gavekort". Summen på gavekortet blir da registret og trukket ifra. Har du fler enn ett gavekort du vil benytte så ta kontakt med oss på mail da vi må slå sammen gavekortene til ett gavekort.

For én overnatting klikker du to ganger på ankomstdatoen din i kalender.
Ønsker du å overnatte flere netter klikker du en gang på første overnattingsdag/ankomstdag og en gang på siste overnattingsdag (dagen før avreise). Det vises så hvilke dato du har valgt og pris. Trykk så "Bestill..." Hytta er reservert til deg i 10-15min fra du starter booking-prosessen. Bruker du mer enn denne tiden på å gjennomføre bookingen så blir handlekurven din tom, og du må du starte bookingen på nytt. Vent da til datoen blir ledig igjen.

Når du har lagt inn kortnummer og bookingen er gjennomført vil du automatisk få tilsendt en ordrebekreftelse, samt et informasjonsskriv, til mailadressen som du har oppgitt. NB! Har du skrevet feil i epostadressen så vil ikke bekreftelse og informasjonsskriv komme frem til deg. Hvis du ikke mottar dette så ta kontakt med oss på mail frode@tretopphytter.no slik at vi finner ut av det.

Screenshot Booking Bjork 2Netter Rodstrek2 Blur

Hverdager og søndager er vesentlig lavere priset, samt at det er lettere å finne ledige datoer. Det kan lønne seg å ta en fri/avspassering/feriedag for å booke en hverdag.

Datoene som vises er datoen du ankommer hytta.

Booking via mail

Det er dessverre ikke mulig å reservere hytte hos oss, kun booke. Når du booker online via vår kalender går din bestilling umiddelbart og hytten er din. Om du heller ønsker å booke via mail og motta faktura i etterkant så er dette også mulig. Vi kan i dette tilfelle ikke garantere at vi får behandlet din booking på mail før noen andre har booket datoen online. I disse tilfellene vil de som booker online få oppholdet. Vi forsøker å sjekke vår mail minst 1 gang daglig. Vi anbefaler derfor alle å booke via vår online bookingkalender som du finner under siden for hver hytte.

Ved all manuell bestilling - av både opphold og gavekort, tilkommer et administrasjonsgebyr på kr. 299,-