Vilt, lokalt og hemlaga
Alt vi leverer er i størst mulig grad basert på vilt fra skogen og lokale varer. Vi baker brød og rundstykker selv. Eplejuice leveres fra lokal bonde på Nes/Helgøya. Til middagene serveres rørt, hjemmelaga tyttebærsyltetøy - så lenge beholdningen rekker, ellers tyttebær "Heimafrå" fra Lerum.
Rustikke grønnsaker som serveres med skav og elgkarbonader inneholder; gulrot, kålrot, sellerirot og pastinakk.
Mat bestilles i selve bookingprosessen. Har du allerede booket opphold og ønsker å etterbestille mat så kan dette gjøres ved å logge deg inn på Din side med brukernavn og passord. Trykk "Glemt innlogging" så får du tilsendt passord på mail.
Hvis allergier så informer oss om dette ved å sende oss en mail. Vi kan levere gluten- og laktosefri elgskav og elghakk, og glutenfritt flatbrød.
Maten settes i hytta før ankomst, og middagen varmer dere enkelt opp selv. Du må bestille minimum to porsjoner av samme middagsrett.
Vi har dessverre ikke kapasitet til å levere mat til Klatrehytta på Helgøya.
Frokost
Pris kr. 179,- per person.
Frokosten består av hjemmelaga brød eller rundstykker, syltetøy, kjøttpålegg, rå egg, hvitost, brunost, smør og litt forskjellige grønnsaker. Vi sender med pulverkaffe og lokalprodusert eplejuice fra Braastad.
Allergener: Soyalecitin, egg, hvete, spelt, sammalt hvete, havregryn, melk, sesamfrø, rug og havre, solsikkefrø.
Elghakk
Pris kr. 229,- pr person.
En gryterett med kvernet elgkjøtt, poteter, gulrøtter, sellerirot, løk - smaksatt med laurbær og timian. Serveres med flatbrød.
Allergener i elghakk: Melk, soyalecitin, selleri. Kan inneholde spor av gluten.
Allergener i flatbrød: Rug, hvete, havre.
Elgkarbonader
Pris kr. 249,- per person.
Saftige elgkarbonader med grov potetmos, rustikke rotgrønnsaker, stekt løk og tyttebærsyltetøy.
Allergener elgkarbonader: Melk, soyalecitin, sennep.
Viltskav
Pris kr. 299,- per person.
En viltryte med sopp, løk og einebær, servert med potetmos og rustikke rotgrønnsaker. Serveres med tyttebærsyltetøy.
Allergener i elgskav: Melk, soyalecitin.
Vegetarlasagne
Pris kr. 279,- per person.
Vegetarlasagne serveres med salat og hvitløksbrød. Ingredienser i lasagnen: løk, hvitløk, squash, stangselleri, paprika, gulrøtter, persillerot, hodekål, hermetiske tomater, bladpersille, sitron, gulost, og pastaplater og hvit saus.
Allergener: hvete, egg, selleri, soyalecitin, melk, kan inneholde spor av sesam.
Elghakk
Elgkarbonader
Elgskav
Frokost