Mat
 
 

 

 

 

 

 


Vilt, lokalt og hemlaga 

Alt vi leverer er i størst mulig grad basert på vilt fra skogen og lokale varer. Vi baker brød og rundstykker selv. Eplejuice leveres fra lokal bonde på Nes/Helgøya. Til middagene serveres rørt, hjemmelaga tyttebærsyltetøy - så lenge beholdningen rekker, ellers tyttebær "Heimafrå" fra Lerum.

Rustikke grønnsaker som serveres med skav og elgkarbonader inneholder; gulrot, kålrot, sellerirot og pastinakk.

 

Mat bestilles i selve bookingprosessen. Har du allerede booket opphold og ønsker å etterbestille mat så kan dette gjøres ved å logge deg inn på Din side med brukernavn og passord. Trykk "Glemt innlogging" så får du tilsendt passord på mail.

Hvis allergier så informer oss om dette ved å sende oss en mail. 
Vi kan levere gluten- og laktosefri elgskav og elghakk, og glutenfritt flatbrød.

 

Maten settes i hytta før ankomst, og middagen varmer dere enkelt opp selv. Du må bestille minimum to porsjoner av samme middagsrett.
Vi har dessverre ikke kapasitet til å levere mat til Klatrehytta på Helgøya.



Frokost

Pris kr. 179,- per person.
Frokosten består av hjemmelaga brød eller rundstykker, syltetøy, kjøttpålegg, egg, hvitost, brunost, smør og litt forskjellige grønnsaker. Vi sender med pulverkaffe og lokalprodusert eplejuice fra Braastad.

 

Allergener: Soyalecitin, egg, hvete, spelt, sammalt hvete, havregryn, melk, sesamfrø, rug og havre, solsikkefrø.



Elghakk

Pris kr. 229,- pr person.
En gryterett med kvernet elgkjøtt, poteter, gulrøtter, sellerirot, løk - smaksatt med laurbær og timian. Serveres med flatbrød.

 

Allergener i elghakk: Melk, soyalecitin, selleri. Kan inneholde spor av gluten.

Allergener i flatbrød: Rug, hvete, havre.



Elgkarbonader

Pris kr. 249,- per person.
Saftige elgkarbonader med grov potetmos, rustikke rotgrønnsaker, stekt løk og tyttebærsyltetøy.

 

Allergener elgkarbonader: Melk, soyalecitin, sennep.



Viltskav

Pris kr. 299,- per person.
En viltryte med sopp, løk og einebær, servert med potetmos og rustikke rotgrønnsaker. Serveres med tyttebærsyltetøy.

 

Allergener i elgskav: Melk, soyalecitin.



Vegetarlasagne

Pris kr. 279,- per person.
Vegetarlasagne serveres med salat og hvitløksbrød. Ingredienser i lasagnen: løk, hvitløk, squash, stangselleri, paprika, gulrøtter, persillerot, hodekål, hermetiske tomater, bladpersille, sitron, gulost, og pastaplater og hvit saus.

 

Allergener: hvete, egg, selleri, soyalecitin, melk, kan inneholde spor av sesam.

 

Elghakk

Elgkarbonader

Elgskav

Frokost