Vilt, lokalt og hemlaga
Alt vi leverer er i størst mulig grad basert på vilt fra skogen og lokale varer. Vi baker brød og rundstykker selv. Eplejuice leveres fra lokal bonde på Nes/Helgøya. Til middagene serveres rørt, hjemmelaga tyttebærsyltetøy - så lenge beholdningen rekker, ellers tyttebær "Heimafrå" fra Lerum.
Rustikke grønnsaker som serveres med skav og elgkarbonader inneholder; gulrot, kålrot, sellerirot og pastinakk.
Mat bestilles i selve bookingprosessen. Har du allerede booket opphold og ønsker å etterbestille mat så kan dette gjøres ved å logge deg inn på Din side med brukernavn og passord. Trykk Glemt innlogging så får du tilsendt passord på mail.
Hvis allergier så informer oss om dette ved å sende oss en mail. Vi kan levere gluten- og laktosefri elgskav og elghakk, og glutenfritt flatbrød.
Maten settes i hytta før ankomst, og middagen varmer dere enkelt opp selv. Du må bestille minimum to porsjoner av samme rett.
Vi har dessverre ikke kapasitet til å levere mat til Klatrehytta på Helgøya.
Frokost
Pris kr. 179,- per person.
Frokosten består av hjemmelaga brød eller rundstykker, syltetøy, kokt skinke, rå egg, hvitost, brunost, smør og litt forskjellige grønnsaker. Vi sender med pulverkaffe og lokalprodusert eplejuice fra Braastad.
Allergener: Soyalecitin, egg, hvete, spelt, havregryn, melk, sesamfrø, rug og havre.
Elghakk
Pris kr. 229,- pr person.
En gryterett med kvernet elgkjøtt, poteter, gulrøtter, sellerirot, løk - smaksatt med laurbær og timian. Serveres med flatbrød.
Allergener Elghakk: Melk, soyalecitin, selleri. Kan inneholde spor av gluten.
Allergener i flatbrød: Rug, hvete, havre.
Elgkarbonader
Pris kr. 249,- per person.
Saftige elgkarbonader med grov potetmos, rustikke rotgrønnsaker, stekt løk og tyttebærsyltetøy.
Allergener elgkarbonader: Melk, soyalecitin, sennep.
Viltskav
Pris kr. 299,- per person.
En viltryte med sopp, løk og einebær, servert med potetmos og rustikke rotgrønnsaker. Serveres med tyttebærsyltetøy.
Allergener i elgskav: Melk, soyalecitin.
Vegetarlasagne
Pris kr. 279,- per person.
Vegetarlasagne serveres med salat og hvitløksbrød. Ingredienser i lasagnen: løk, hvitløk, squash, stangselleri, paprika, gulrøtter, persillerot, hodekål, hermetiske tomater, bladpersille, sitron, gulost, og pastaplater og hvit saus.
Allergener: hvete, egg, selleri, soyalecitin, melk, kan inneholde spor av sesam.
Elghakk
Elgkarbonader
Elgskav
Frokost