Lavvo

 

​Lavvo med villmarksdesign

Langs skogsveien på toppen av Danseråsen har vi innredet en lavvo med overnattingsplass til inntil åtte personer på benker og feltsenger. Har noen leid flere tretopphytter og trenger en større samlingsplass, er lavvoen også et godt alternativ. Her er det samlingsplass for opptil 15 personer. Lavvoen ligger ca. 150m fra Granhytta, 450m fra Bjørkhytta og ca.1,5 km fra Himmelhytta. Det er en stor parkeringsplass rett utenfor Lavvoen.

Lavvoen har vedovn og bålplass med grillrister for matlaging og kaffekoking, samt liten kjøkkenbenk. Benker og kubber med saueskinn. Utedo er i skogen bak Lavvoen. Toalettpapir, tørkepapir, kaffekjele, kjeler, stekepanne, vann til matlaging og vask, kubbelys, telys, engangskopper og tallerken, bestikk og diverse kjøkkenredskap, ved og opptenningsruller er inkludert i prisen.

Natursti for barn starter bak Lavvoen. Offroadsykler kan også leies av oss. Pris kr. 179,-  pr pers/opphold. Hjelm er inkludert. Det er 15 mil med skogsveier med minimal trafikk i almenningsskogen.

Lavvoen disponeres fra kl. 16.30 ankomstdagen til kl.11 på avreisedagen. Oftest kan dere ankomme tidligere og reise senere, men dette må avtales.

Du må ta med egen sovepose, hodelykt og drikkevann. Vil du bestille mat hos oss så kan vi anbefale elghakk.


Lavvoen

 

Sitteplass til opptil 16 personer

 

Soveplass til opptil 8 personer

 

Vedovn og bålpanne innendørs

 

Bålplass utenfor lavvo med sittebenk og bord

 

Kubber og benker med saueskinn, noen små bord og lykter.

Ved, engangskopper/tallerken, kubbelys, telys er inkludert.

Utedo ca. 50m fra lavvo

 

Priser

kr 1499,- pr døgn

Leie av feltseng kr 99,- pr pers