Kanefart

 

Kanefart med store, sterke fjordinger - slede på vinterstid og vogn med hjul på sommeren

Kanefart er utrolig stemningsfullt med fakler og bjeller i skumringstimen, eller når mørket har senket seg over skogen. Det benyttes både slede og vogn på hjul. Turen går langs stille skogsveier hvor det sjelden kommer biler. Erfarne kusker, Morten og Stian, og rolige fjordinger sørger for en harmonisk opplevelse i skogsnaturen. Det er skinnfeller og tepper i sleden/vogna, og det serveres drikke underveis inkludert i prisen. Turen tar en times tid. Den største sleden tar inntil 8 personer, og turen gjennomføres kun sammen med ditt reisefølge. Da hesten og utstyr må transporteres til tretopphyttene skjer det innimellom at kanefart må kanselleres på kort varsel pga. av vinterveier og logistikk. Er det f.eks kaldere enn -15 så må kanefarten avlyses.

 

Oppmøteplass er ved Lavvoen vår på Danseråsen - 2 minutters gange fra Tretopphytta Gran, 5 minutter fra Bjørk og ca. 20 minutter fra Himmelhytta - raskere og morsommere hvis du benytter sparkstøttingene som står ved hyttene. For dere som bor i Gran eller Bjørkhytta kan det avtales at kusken henter dere med hest og slede ved hytta.

 

Fra Lerkhytta er det ca. 5 minutters kjøring til oppmøteplassen, og fra Furuhytta 25 minutter. Kommer du helt fra Klatrehytta på Helgøya så må du beregne ca. 45 minutters kjøring.

 

Fremgangsmåte for bestilling: Send mail til  [email protected] Skrivnavn, mobilnummer og  ankomstdato, samt  hvilken Tretopphytte du skal bo i. Vi trenger også vite antall voksne og barn 

 

Velkommen til en stemningsfull, trivelig og magisk skogsopplevelse!

Priser

 

Kr. 699,- /person
Barn under 12 år, halv pris
Barn under 4 år er med gratis

 

Minstepris kr. 2499,-

 


Avbestillingsregler

 

For å få refundert hele beløpet må avbestillingen skje minst 48 timer før avtalt oppmøtetid.