Hundekjøring

Personlig og tilpasset opplæring kun for deg og de du reiser sammen med av våre supertrivelige hundekjørere Anne og Trond. Opplevelsen begynner med forberedelser av hundene ved startplassen ved gapahuken på danseråsen. Alt tilrettelegges individuelt for deg og ditt følge. Av og til har de med små valper av noen sjarmtroll som dere kan kose med. Hundene er familiære og sosiale samtidig som de brukes i konkurransekjøring. Etter kjøring kan dere kose dere foran bålet i gapahuken. Varm drikke er inkludert. Grillpølser og vafler kan evt. bestilles på forhånd. Beregn fra 1-2 timer, og både kle og sko deg godt etter været!

På barmark:
Vi tilbyr fartsfylt opplevelse med kickbike eller en roligere tur med doble vogner. Kjør selv, eller sitt på. Turer fra 6 km. Sesong fra ca 1.5 til ca 25.5 og fra ca 1.9 til snøen kommer. (ingen kjøring i uke 39). Ikke mulighet for hundekjøring i juni, juli og august. 

På snøføre:
Sledekjøring normalt fra tidlig i desember til seint i april.Turer fra ca 6-26 km. Løypa går forbi krokete furuer, utsiktsplasser og åpne områder i allmenningsskogen. Vi anbefaler 10 km tur. 6 km løypa er ment for barnefamilier og  grupper på minst 6 personer. Kjøre hundespannet selv eller sitt på, valget er ditt. Mulig å sitte på i sleden til guiden også. Man kan bytte på å kjøre/sitte underveis.

Ønsker du en mer utfordrende, lengre tur eller tur i blåtimen og nattemørket med hodelykt, så avtaler du dette med hundekjører. Magisk med hundekjøring i måneskinn!

Om du ønsker hundekjøring uten å ha booket Tretopphytte kan vi anbefale å booke lovernatting i lavvo med vedovn. Den ligger ved oppmøteplassen til hundekjøringa på Danseråsen.

For å bestille hundekjøring så huker du bare av for hundekjøring under bookingprosessen så tar vi kontakt. Har du allerede booket opphold, og ønsker å tilleggsbestille hundekjøring så sender du oss en mail til [email protected]. Skriv antall, alder på barn, hytte og dato. 

Se film fra hundekjøring ved Tretopphyttene på Danseråsen av Håkon Schei Productions

Barmark vogn
6km kr. 999,- pr voksen
10km kr. 1399,- pr voksen

Barmark kickbike
6km kr 999,- pr voksen
Kun personer over 12 år

Vinterslede                              6km kr. 999,- pr voksen. Dette er en kortere tur tilpasset 
barnefamilier og andre grupper på minst 6 personer.

10km kr. 1399,- pr voksen
15km kr. 1599,- pr voksen
26km kr. 2799,- pr voksen

Barn 4-12 år halv pris
Barn under 4 år gratis               

Avbestillingsregler

Avbestilling mindre enn 48 timer før aktivitetsstart må betales i sin helhet.