Hundekjøring


Opplevelsen begynner med oppmøte med forberedelser av hundene ved en av Tretopphyttenes gapahuker ved Danseråsen. Du får personlig og eksklusiv opplæring fra våre supertrivelige hundekjørere, Anne og Trond. Alt tilpasses dine ønsker. Er du heldig har de med små valper, noen sjarmtroll dere kan kose med. Hundekjørerne lager god stemning med bålkos og noe varmt og drikke i et trivelig miljø. Sikkerhet er viktig. Guiden kjører foran.

Opplevelsen varer fra 1-2 timer. Kle deg godt!

På barmark tilbys fartsfyllt opplevelse med kickbike med nedre aldersgrense 14 år eller vognkjøring for alle i doble vogner. Kjøre sjøl eller sitte på. Turer på ca 6 km. Hvis du ønsker en ny runde eller lengre tur, så spør du hundekjører om det er mulig.

På snøføre med slede, normalt fra tidlig i desember. Den vanligste løypa ca. 4 km. Løypa går forbi krokete furuer, utsiktsplasser og åpne myrer i allmenningsskogen. Flott turopplevelse også for barnefamilier og andre som ikke ønsker for lang og krevende tur. Barn og også voksne kan sitte i sleden til guiden om de ønsker. En sitter i sleden og en kjører spannet, så er det mulig å bytte underveis.

Ønsker du en mer utfordrende tur, lengre tur eller turer i blåtimen og nattemørket med hodelykt eller måneskinn, så avtaler du dette med hundekjører. Pris for vanligste tur kr 899.- for voksne. Halv pris for barn mellom 4 og 12. Barn under 4 år gratis sammen med voksen.

Fremgangsmåte for bestilling: Når du booker opphold så huk av at du ønsker å bestille hundekjøring, og våre hundekjørere vil ta kontakt med deg. Har du allerede booket opphold, og ønsker å tilleggsbestille hundekjøring så sender du oss en mail til [email protected] Skriv antall, alder på barn, hytte og dato.

Om du ønsker hundekjøring uten å ha booket Tretopphytte kan vi anbefale å booke vår lavvo. Den ligger ved starten av hundekjøringa.

Se film fra hundekjøring ved Tretopphyttene på Danseråsen. Håkon Schei Productions

Priser fra

Kr. 899,-/person
Barn under 12 år, halv pris
Barn under 4 år er med gratis
Minstepris kr. 1999,-
Slede på vinterstid, vogn eller kick bike vår og høst.

Avbestillingsregler

For å få refundert hele beløpet må avbestillingen skje minst 48 t før aktiviteten.